NOVI TREND ILI?

Meghan Markle nosi ih u rukama, vojvotkinja Camilla ih ne skida, a sada se Melania pojavila sa samo jednom rukavicom na ruci

06.02.2019 u 14:19

Bionic
Reading

Što je to u posljednje vrijeme sa poznatim damama i rukavicama? Onim modnim dodatkom stvorenim kako bi vam ruke na niskim temperaturama ostale očuvane i tople? Nakon što je 'oštro oko' javnosti zamijetilo da ih Meghan Markle vječito nanaša u rukama, a da se vojvotkinja Camilla bez njih ni ne rukuje, korak dalje otišla je američka prva dama koja je odlučila jednu rukavicu skinuti, a drugu zadržati

Budući da je javnosti odavno dosta teških i ružnih tema, ne mora čuditi interes istih za pričama koje su sasvim nevažne. Tako se posljednjih dana ne prestaje pisati o Meghan Markle koja je zbog svoje odluke da rukavice, umjesto da njima zaštiti svoje ruke na niskim temperaturama, nosi u rukama, a ne na njima.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, odmah nakon nje krenulo se pisati i o supruzi njezinog svekra, vojvotkinji Camille, koja s druge strane svoje rukavice ne skida niti kada se rukuje, a čini se za njihovom primjerom povela se i prva dama Amerike, koja je odlučila otići korak dalje, pa nije poput Meghan odlučila obje rukavice držati u rukama, ali ni poput Camille ne skidati ih - Melania Trump odabrala je svoju kombinaciju: na lijevoj ruci ostavila je crnu kožnu rukavicu, dok je desnu skinula.

Naravno da je to odmah upalo svima u oči, društvene mreže su se užarile, a u drugi plan pao je i njezin modni odabir - crna strukirana haljina - kaput A kroja koju krase veliki srebrni gumbi, s potpisom modne kuće Burberry, a čija je cijena 16.000 kuna.

Nakon nekog vremena, Melania Trump skinula je i drugu rukavicu, a do izražaja je tada došao njezin dijamantni prsten. Je li riječ o zaboravu ili nekoj ponovno skrivenoj poruci, pustit ćemo društvene mreže da otkriju same.