GLAVNI KRIVCI

Ovako je zapravo započela navodna svađa Kate Middleton i Meghan Markle

06.02.2019 u 11:29

Bionic
Reading

Biti članom kraljevske obitelji ima svoje prednosti, poput titula princeza, nošenja dijamantnih tijara ili života u dvorcu, no s druge strane ima itekako mana jer tada možete zaboraviti na privatnost, ali se i morate naviknuti na to da ćete biti glavna tema glasina i tračeva. To najbolje znaju i dvije najpoznatije vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle, koje su posljednjih mjeseci glavna tema svih medija, ne toliko zbog svojih odjevnih kombinacija, koliko zbog navodne međusobne netrpeljivosti i svađa

Ako je vjerovati stručnjacima za kraljevsku obitelj, koji pomno prate sve što se događa u Buckinghamskoj palači i oko nje, do napetih odnosa između dviju šogorica došlo je zbog nekoliko razloga, a među njima se nalaze i činjenica da je Meghan rasplakala Kate uoči svog vjenčanja, dok je malena Charlotte isprobavala haljinice za djeveruše, potom odluka da se vojvotkinja od Sussexa s princem Harryjem preseli u Frogmore Cottage, umjesto da živi vrata do vrata s Williamom i Kate, kao i način na koji se Meghan odnosi prema svojim pomoćnicima.

  • +16
Meghan Markle i Kate Middleton na ženskom finalu Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No Katie Nicholl, koju mnogi nazivaju ekspertom za kraljevsku obitelj, svoje je viđenje iznijela u promo videu kojim se najavljuje novi dokumentarni film, a to nitko nije očekivao. Prema njezinom mišljenju, svađu su zapravo započela braća, a ne šogorice, i tada je sve krenulo nizbrdo.

'William je bio poprilično zabrinut zbog prebrzih koraka u bratovoj vezi, a budući da je bio blizak s Harryjem, smatrao je da mu može ukazati na to i reći mu da ne brza s odlukama. Iako je to trebao biti dobronamjerni savjet starijeg i iskusnijeg brata, Harryju se to očito nije svidjelo. On je izuzetno zaštitnički nastrojen prema Meghan, stoga je to doživio kao kritiku. U njegovoj interpretaciji ispalo je da ga brat ne podržava u njegovoj odluci, da ne poštuje njegovu buduću suprugu. Uvjerena sam da je tada sve krenulo po zlu', smatra Katie Nicholl.

Inače, riječ je o novom dokumentarnom filmu 'Kate V. Meghan: Princesses at War?', sinoć prikazanim na američkom TLC-u.