CARTER REUM

Otkrivena dobro čuvana tajna: Novopečeni suprug Paris Hilton već ima dijete

16.11.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Iako se činilo da je njegov život prije negoli je u njega ušetala Paris Hilton 'čist kao suza', čini se da je priča ipak malo kompliciranija. Nije trebalo dugo američkim medijima da nakon vjenčanja popričaju s dobro upućenim izvorima i doznaju zanimljivost vezanu uz Cartera Reuma

Novopečeni suprug bogate nasljednice Paris Hilton, Carter Reum, nije želio s javnosti podijeliti zanimljive detalje svog privatnog života, no, nije ih mogao ni predugo čuvati, jer sve se dozna, pa tako i podatak da on već ima dijete.

40-godišnjak iz kratke veze s reality zvijezdom Laurom Bellizzi, a čije se ime svojedobno povezivalo i s Melom Gibsonom, ima devetogodišnju kćer, koju je on vidio samo jednom u životu - kada se rodila.

Devetogodišnjakinja s majkom danas živi u Kaliforniji, no Carter Reum nije pokazao nikakav interes da upozna kćer. 'Dobro upućeni ljudi za ovu priču znaju već deset godina. Carter plaća alimentaciju za dijete, no s njom nema tradicionalni odnos oca i kćeri', izjavio je za medije Reumov glasnogovornik.

  • +4
Ružičasta vjenčanica Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Carter Reum potpisao je papire, priznajući službeno dijete, ne trudeći se napraviti niti test očinstva, a dobro upućeni izvor tvrdi kako je djevojčica itekako povrijeđena što je izostavljena iz njegovog života, osobito kada je posljednjih mjeseci biznismen punio medijske stupce svojom vezom, a potom i brakom s Paris Hilton.

  • +10
Carter Reum Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedino što malena želi je da s ocem izgradi pravi odnos.

VEČER PUNA GLAMURA

[FOTO] Neki od najmoćnijih holivudskih parova nisu propustili gala zabavu, a pojavio se i Steven Spielberg sa suprugom

Pogledaj galeriju