UDALA SE ZA CARTERA REUMA

Započelo je trodnevno slavlje: Paris Hilton napokon izrekla sudbonosno 'da'

12.11.2021 u 10:42

Bionic
Reading

Na raskošnoj ceremoniji organiziranoj u vili njezinog pokojnog djeda Barrona Hiltona, Paris Hilton je ozakonila svoju vezu sa Carterom Reumom, a među uzvanicima su se našla i mnogobrojna poznata lica, među ostalima i Emma Roberts, Ashley Benson te Bebe Rexha

Službeno je - 40-godišnja Paris Hilton udala se za svog vršnjaka Cartera Reuma i to na ceremoniji koja će potrajati čak puna tri dana. Raskošno vjenčanje organizirano je na Bel-Airu, gdje je smještena luksuzna vila njezinog pokojnog djeda, najzaslužnijeg za bogatstvo Hiltonovih, a da je postala gospođa Reum, potvrdila je fotografijom na Instagramu.

Na njoj Paris Hilton pozira u vjenčanici s potpisom Oscara de la Rente, rađenoj samo za nju, a koja je samo jedna od 10 koliko će ih kroz tri dana presvući. 'Moje zauvijek počinje danas!', napisala je i potom dodala hashtagove 'upravo vjenčani' i 'zauvijek Hilton i Reum'.

Par je vjenčanje organizirao devet mjeseci nakon zaruka koje su bile pomno planirane. A vjenčanica koju je odabrala za sam obred, a koju je odabrala noć prije, napravljena je od tila kojeg krase cvjetne aplikacije, dugih je rukava i penje se visoko uz vrat.

  • +10
Carter Reum Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kosu je podignula u punđu, pustivši jedan pramen da joj pada niz lice, a sve je zaokružila velom i klasičnom francuskom manikurom na noktima.

VEČER PUNA GLAMURA

[FOTO] Neki od najmoćnijih holivudskih parova nisu propustili gala zabavu, a pojavio se i Steven Spielberg sa suprugom

Pogledaj galeriju