glamurozan događaj

Bilo je to vjenčanje godine: Na vjenčanje Paris Hilton stigle su brojne zvijezde, a nitko nije mogao skinuti pogled s Kim Kardashian

13.11.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Bogata američka nasljednica Paris Hilton udala se za svojeg dvogodišnjeg dečka Cartera Reuma i pohvalila se da je to bilo 'vjenčanje iz bajke'. Glamurozno vjenčanje koje se dugo iščekivalo nisu propustile ni brojna poznata lica, a veliku pažnju privukla je Kim Kardashian

Paris Hilton, koja se u veljači zaručila za poslovnog čovjeka Reuma na svom je blogu objavila detalje svog vjenčanja održanog u četvrtak u Los Angelesu te je napisala da ne može vjerovati da je konačno supruga.

'Konačno sam poljubila svojeg princa i počela zajednički život nakon što sam o tome sanjala od kad sam bila mala djevojčica', napisala je.

'Žena za cijeli život', dodala je uz fotografiju vjenčanice Oscara de la Rente objavljenu na Twitteru.

Među gostima na vjenčanju na otmjenom imanju njezine obitelji na Bel-Airu bili su Kim Kardashian, Nicole Richie i Paula Abdul koja je u jednom trenutku zapjevala, a Parisina mama Kathy zaplesala. Kim Kardashian koje je pažnju privukla još jednom izazovnom modnom kombinacijom, tijekom večere sjedila je za stolom s Parisinom sestrom Nicky.

Demi Lovato nastupila je na svadbenom domjenku, gdje je Hilton četiri puta promijenila svoje odjevne kombinacije, objavljeno je na web stranici koja prati život slavnih osoba TMZ. Među slavnim uzvanicima bili su u Emma Roberts, Kimora Lee Simmons, Rachel Zoe, Bebe Rexha, Nicole Williams i brojni drugi.

  • +33
Uzvanici na vjenčanju Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hilton, praunuka osnivača Hilton Hotela Conrada Hiltona, tabloidnu slavu stekla je nakon što su procurile njezine seksualne snimke 2001. Kasnije je glumila u TV reality showu 'Jednostavan život', a trenutno snima reality seriju pod nazivom 'Ovo je Paris'.

Njezino osobno poslovno carstvo sada uključuje liniju parfema, butike i druge proizvode.

Hilton je imala dugi niz odabranika, od pjevača Nicka Cartera do bogatog grčkog nasljednika Stavrosa Niarchosa i glazbenika Benjija Maddena.

Bila je triput zaručena - s glumcem Chrisom Zylkom 2018., s nasljednikom Parisom Latsisom 2005. i modelom Jasonom Shawom 2002. godine.

  • +21
Paris Hilton Izvor: BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes