NIŠTA OD 'DESPACITA'

Otkazan zagrebački koncert Luisa Fonsija samo tri dana uoči nastupa

23.11.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Trenutno najveća svjetska atrakcija, 39-godišnji Luis Fonsi, za kojeg nismo ni čuli do ovoljetnog hita 'Despacito', u studenom je hrvatskoj publici u sklopu turneje Love Dance trebao predstaviti i ostale svoje pjesme. Portorikanski glazbenik ipak neće održati koncert koji je bio na rasporedu ovog vikenda u Areni Zagreb

'Sa žaljenjem vas obavještavamo da je koncert Luisa Fonsija, koji je bio na rasporedu 26.11. u Areni Zagreb, otkazan. Zbog komplikacija vezanih za tehničku izvedbu, koja je posljedica izostanka bilo kakve komunikacije menadžmenta Luisa Fonsija, nismo u mogućnosti održati koncert u skladu sa standardima i produkcijom koju zahtijeva ovakav događaj te smo bili prisiljeni otkazati ga. Povrat novca za kupljene ulaznice kupci mogu dobiti na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili već danas', objavljeno je na stranici Luis Fonsi Love+Dance Tour na Facebooku.

Njegov hit 'Despacito' zaludio je svijet. Nakon njega portorikanski glazbenik je milijune obožavatelja osvojio i duetom 'Echame La Culpa' (Put the blame on me) s Demi Lovato.

  • +3
Luis Fonsi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia