26.studenog

Luis Fonsi će plesati s fanovima u parteru

10.11.2017 u 09:56

Bionic
Reading

Za manje od 20 dana osoba godine 2017. prema People's magazinu i hitmejker stoljeća, Luis Fonsi dolazi u Zagreb!

Fanovi su u velikom isčekivanju da vide što će Luis prirediti za svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Prema rasprodanom FAN PIT jasno je da će se Arena pretvoriti u vrući plesni podij na kojem će navodno i zaplesati sam Fonsi.

Koncert koji nam je pred vratima je izazvao veliki interes građana –  mnogi su se pitali što će Luis pjevati s obzirom da mu je Despacito 'jedini hit' no ubrzo smo demistificirali cijeli koncert. U puna dva sata, koliko je planiran koncert, Fonsi će svojim fanovima predstaviti 20 godina karijere gdje, uz Despacito, postoji još niz pjesama koje su u pravom latino duhu te su kotirale u TOP 10 pjesama na španjolskom govornom području.

Za koncert su zaintersirani i mladi i stari i djeca i čitave obitelji, a baš zato što svaki klinac zna pjesmu Despcito, ovaj koncert ne smijete propustiti 26.studenog Fonsi će nam, uz omiljene hitove, donjeti i spektakularnu scenu i plesače koji će nam pružiti latino događaj za pamćenje!

Ulaznice su u prodaji putem Eventim sustava, po cijeni već od 185 kn! U prodaji su i druge kategorije no izgleda da baš svi žele biti najbliže ovom hit makeru svih vremena pa FAN PIT ulaznica više nema.

Fonsi je jedan od rijetkih glazbenika koji dolaze u vrhuncu svoje karijere u Hrvatsku. Koncert, koji je jedini s najpovoljnijim ulaznicama u Europi, biti će pravi festival pjesme i plesa, uz naravno, barem dvije izvedbe slavnog Despacita. Uz vrhunsku produkciju i sjajne plesače, ovaj Portorikanac će u Zagreb donijeti pravo veselje i za velike i male. Izvesti će 20 pomno odabranih pjesama iz svoje karijere, a kako to izgleda se može vidjeti na linku.

U prodaji je samo 9220 ulaznica radi velike produkcije – stoga uskočite i vi u 'Despacito vlak'  koji trese cijelu zemaljsku kuglu i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.  

Ulaznice:

  • Fan pit - rasprodano
  • Parter - 199 kuna
  • Tribina – od 185 kuna