KAKVE ZAVRZLAME

Otac Meghan Markle ipak ne dolazi na vjenčanje: Mora na hitnu operaciju

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Komplikacije oko dolaska oca Meghan Markle na vjenčanje se nastavljaju. Nakon što je otkazao svoj dolazak zbog srčanog udara, pa ipak kazao da ne želi propustiti taj veliki dan, sada je opet javio da ne dolazi u London

Thomas Markle, otac buduće mladenke Meghan Markle, ponovno je otkazao dolazak na vjenčanje u Windsor. 73-godišnjak je sada izjavio kako mora na hitnu operaciju srca, a zahvat će uključivati i ugradnju stenta koji bi mu trebao omogućiti lakši život.

U svom je razgovoru s medijima natuknuo kako je do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja došlo kada je saznao da je njegov sin Thomas Junior poslao otvoreno pismo princu Harryju, u kojem mu govori kako treba otkazati vjenčanje s Meghan.

  • +13
  • +10

Roditelji Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Cijela situacija oko dolaska Meghanina oca na vjenčanje vrlo je komplicirana od samog početka, a sve je započelo sumnjama da uopće neće biti pozvan. Nakon što je dobio pozivnicu angažirao je paparazzi fotografe, od kojih je naknadno zaradio 130 tisuća dolara.

Kada je cijela stvar izašla na vidjelo, gospodin Markle javno se ispričao za sramotu koju je priuštio kraljevskoj obitelji i vlastitoj kćeri. Tada je rekao i da ne dolazi na vjenčanje zbog srčanog udara koji je doživio. Situaciju je pokušao izgladiti i budući zet, princ Harry, koji se osjećao krivim.

  • +25
  • +22

Meghan Markle i princ Harry

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Meghan i princ Harry čitavo su vrijeme poduzimali sve kako bi Thomasu olakšali ovu situaciju. Tražili su razumijevanje od medija, zamolili da ga ne stavljaju u fokus te poštuju njegovu privatnost. Zabrinutost za njegovo zdravlje bila je vrlo velika. Istovremeno, Thomas Markle je ponosan čovjek koji želi biti pravi otac, a ne netko o kome će se trebati brinuti. No situacija je teška', rekao je jedan od izvora za Daily Mail te dodao kako će ga princ Harry pokušati nagovoriti da promijeni svoje mišljenje i ipak dođe na vjenčanje.

U jednom trenutku čak je izgledalo kao da je Harry uspio u tome jer se Thomas Markle u utorak u popodnevnim satima obratio američkim novinarima i kazao da neće propustiti vjenčanje svoje kćeri i da će je otpratiti do oltara.

  • +8
  • +5

Dvorac Windsor

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Snovi da na svoj vjenčani dan bude okružena najdražim ljudima ipak se neće ostvariti, a hoće li hitna operacija izazvati još kakve komplikacije pomno isplaniranom kraljevskom vjenčanju, ostaje vidjeti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!