OTVORENO PISMO

Polubrat Meghan Makle poručio princu Harryju: 'Nije kasno da odgodiš vjenčanje'

03.05.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Tri tjedna uoči velikog kraljevskog vjenčanja na adresu princa Harryja stiglo je pismo u kojem mu polubrat njegove zaručnice Meghan Markle govori kako čini pogrešku života i poručuje mu da otkaže svadbu

'Kako vrijeme prolazi, sve je jasnije da je ovo jedna od najvećih pogrešaka u povijesti kraljevskih vjenčanja. Meghan očito nije žena za tebe', započinje u svom otvorenom pismu Thomas Markle Junior, polubrat američke glumice Meghan Markle, koje je adresirao na Kensingtonsku palaču.

Njegovo pismo namijenjeno princu Harryju trebalo je biti upozorenje pred nadolazeće vjenčanje koje će se održati 19. svibnja u dvorcu Windsor.

Osim što mu govori kako još nije kasno da otkaže vjenčanje, Thomas pokušava Harryju otvoriti oči i pokazati mu kakva je navodno njegova polusestra, s kojom dijeli oca, Thomasa Marklea.

'Ne mogu vjerovati da ne vidiš Meghan onako kako je vidi cijeli svijet. Ona je glumica kategorije C koja gubi uloge jer stari i sada želi postati princeza', piše nadalje 51-godišnji polubrat te dodaje kako je njihov otac upao u velike dugove jer je kćeri pokušao osigurati glumačku karijeru.

Markle Jr. ističe i kako je njezina sebičnost vidljiva i iz odluke da vlastitu obitelj ne pozove na vjenčanje. Naime, prema posljednjim informacijama, Meghan je na vjenčanje pozvala samo majku Doriju Ragland jer s očevom stranom obitelji nije u dobrim odnosima.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Doria, koja se od Thomasa Marklea rastala dok je Meghan imala samo šest godina, nikada se nije obratila javnosti u medijima, dok su Meghanina polusestra i polubrat bili vrlo glasni.

Na površinu su pokušali iznijeti prljavo rublje obitelji, no čini se da kraljevska obitelj vješto ignorira takve zlobne komentare. Iako ne krije svoje porijeklo, Meghan Markle nikada nije bila previše vezana s očevom stranom obitelji, a to dokazuje i činjenica kako je sa svojim budućim suprugom uoči vjenčanja upoznala tek majku.

  • +22
Meghan Markle kao djevojčica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia