DOSTA JOJ JE

Polusestra Meghan Markle stala u obranu njihova oca

15.05.2018 u 20:33

Bionic
Reading

Samantha Markle (Samantha Grant) 53-godišnja je polusestra Meghan Markle i nedavno je dala izjavu u vezi medija kojima se Thomas Markle navodno našao na meti

Samantha Markle polusestra je Meghan Markle. Njih dvije imaju istog oca – Thomasa Marklea.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Nije nikakva tajna da je Samantha Markle velika protivnica Meghan Markle, no nije poznato zašto. Mnogi misle kako je Samantha svoj animozitet prema Meghan izmislila iz koristi. To joj je otprilike rekao i voditelj Piers Morgan nakon što je javno stala u obranu svog oca nakon što je organizirao fotografiranje s paparazzijima.

'Želio je mir i tišinu. No, smatram da je svima jasno koliko je opasno kad me u panici naziva sa autoceste jer ga prati sedam ili osam vozila', rekla je Samantha Markle, te nastavila objašnjavati zašto ona misli kako njen otac nije napravio ništa krivo.

'Bio je pod ogromnim stresom. Paparaziji su uzeli kuću odmah pokraj njegove u Meksiku. Ne može otvoriti prozore, niti negdje otići, a da ga netko ne prati. Uistinu vrlo neugodno i nametljivo', rekla je Samantha koja tri godine nije uopće razgovarala sa svojom polusestrom Meghan.

Samantha Markle na kraju je zaključila kako krivi medije za stanje svog oca jer se ponašaju kao strvinari. Voditelj Piers Morgan zauzvrat je optužio Samanthu Markle da je ona zapravo najveći strvinar u cijeloj priči.

'Kad je ovo vjenčanje u pitanju, nema većeg strvinara od vas, gospođice Markle! Nije li to točno? Kako uopće možete imati obraza doći ovdje i pričati o medijskim strvinarima. Napisali ste knjigu koja se zove 'The Diary of Princess Pushy’s Sister'. Pričate ružne stvari o Meghan već dvije godine. Vi mala strvinarko', ljutito je komentirao Piers Morgan.

Samantha Markle tvrdi kako to uopće nije istina, već da se svi uvijek usredotočuju na negativno.

  • +18
Prince Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša glumica i manekenka Samantha Markle živi u Floridi, ima troje djece i već deset godina boluje od multiple skleroze zbog koje se mora služiti kolicima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube