NOVI PREOKRET

Otac Meghan Markle ipak se predomislio i otpratit će kćer do oltara

15.05.2018 u 19:35

Bionic
Reading

Iako je još jučer sve bilo na rubu katastrofe, situacija se i dalje komplicira – Thomas Markle predomislio se i ipak će otpratiti kćer do oltara

Thomas Markle za TMZ je izjavio kako se predomislio nakon što je razgovarao s Meghan, te da će je ipak ispratiti do oltara. Drugim riječima, otac Meghan Markle namjerava otputovati do Windsora i prisustvovati vjenčanju. No, Thomas Markle dodao je kako sve ovisi hoće li mu liječnik dozvoliti let preko Atlantika.

  • +18
Prince Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladenkin otac dodao je kako ga je Meghan pokušao nazvati, no nije ga uspjela dobiti. Nakon toga mu je poslala poruku u kojoj mu je rekla da ga voli, te da se brine za njega i kako se osjeća.

Meghan navodno nije bila bijesna na njega što se dogovorio s fotografima prije vjenčanja, no njen otac još uvijek se kaje zbog svoje odluke.

'Mrzim ideju da ću propustiti jedan od najvažnijih trenutaka u povijesti ili da neću otpratiti svoju kćer do oltara. Naravno da ću to učiniti. Ovo je povijesni trenutak. Želio bih biti dio povijesti', rekao je Thomas Markle.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Thomas Markle spomenuo je i svoju drugu kćer Samanthu Markle koja je već nekoliko puta imala mišljenje o vezi Meghan i princa Harryja. Otac tvrdi kako njegove dvije kćeri nisu baš bliske.

'Meghan nema nikakvu vezu sa svojom polusestrom i polubratom, niti je ikad imala vezu s njima. Kad se Meghan rodila, njih dvoje su već napustili kuću', rekao je Thomas Markle.

  • +4
Meghan Markle, Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Thomas Markle smatra kako kraljica Elizabeta nema nikakvo mišljenje o onome što on radi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube