SVE JE NAMJEŠTENO

Skandal uoči vjenčanja: Otac Meghan Markle od paparazzi fotografija zaradio 130 tisuća dolara

14.05.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Iako je sve trebalo izgledati vrlo spontano, nepromišljen plan Thomasa Marklea, oca Meghan Markle, otišao je u krivom smjeru. Njegov dogovor s američkim paparazzi fotografom izašao je na vidjelo, a u pozadini svega nalazi se iznos od više tisuća dolara na računu

Još jedna sramota za buduću mladenku iz vlastite obitelji. Strani mediji raspisali su se o tome kako je otac Meghan Markle, Thomas Markle, nedavno sklopio sporazum s Jeffom Raynerom, američkim lovcem na celebrityje.

Zadatak je bio prikazati ga kako se priprema za vjenčanje svoje kćeri, a sve je trebalo izgledati kao da ga novinari i fotografi uhode i danonoćno prate. Neko vrijeme stvarno je tako izgledalo, pa smo mogli svjedočiti fotografijama gospodina Marklea kako na kavi čita knjigu o povijesti Velike Britanije i kraljevstva, a zatim i kako u internetskom kafiću čita članke o svojoj kćeri i vjenčanju koje se održava za nekoliko dana.

No sada je u javnost procurila priča kako je sve zapravo namješteno, a iz svega je Thomas Markle izašao bogatiji za 135 tisuća dolara. Cijelu stvar medijima je otkrila konobarica iz kafića u kojem su se susreli Rayner i Markle.

'Nisu ostali dugo, možda desetak minuta, a onda su zajedno i otišli', kazala je Jessica Anaya.

Plan je uključivao i fotografiranje Meghanina oca tijekom probe odijela, kako bi još uvjerljivije prikazali da se raduje i željno iščekuje kraljevsko vjenčanje. No trgovina s muškim odijelima tog je trena bila zatvorena, pa je dvojac smislio novi plan. Ušetali su u trgovinu pored, u kojoj se prodaje materijal za proslave i rođendane, te 17-godišnjeg trgovca nagovorili da odglumi asistenta u prodaji svečanih odijela.

'Bilo je to jako čudno', kazao je David Flores, koji je zatraženo i učinio.

Da stvar bude još zanimljivija, britanska kraljevska obitelj nedavno je svim američkim i britanskim paparazzi fotografima poslala molbu da oca Meghan Markle ostave na miru i ne narušavaju njegovu privatnost.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč svemu, Thomas Markle, umirovljeni majstor rasvjete na filmskim setovima, očekuje se za nekoliko dana u Londonu te bi trebao upoznati budućeg zeta i u subotu 19. svibnja odvesti kćer do oltara u kapelici St. George u Windsoru.