POHVALILA SE FANOVIMA

Osvježavajući 'look' Antonije Blaće: Ima novu frizuru, evo kako joj pristaje

09.11.2019 u 21:10

Bionic
Reading

TV voditeljica i producentica dugi niz godina ima prepoznatljive pramenove boje meda, a sada se očito zaželjela malo promjene koja nikoga od njezinih obožavatelja nije ostavila ravnodušnim. Antonija Blaće kosu posvijetlila te je napokon i službeno postala punokrvna plavuša

Mnogi vole baciti oko na Instagram profil voditeljice i producentice Antonije Blaće, ponajviše zbog njezinog osmijeha i zabavnih, iskrenih postova, no ovaj put je zaintrigirala izgledom.

'Bok suboto! Malo smo se posvijetlili za jesen', napisala je pored fotografije. Kao i svaki put kad pokaže novu frizuru, i ovaj put je dobila mnoštvo pozitivnih komentara, a pratitelji su osim kose pohvalili i voditeljičinu torbu te kožnu jaknu budući da je pozirala u casual kombinaciji. Kombinacija kožne, motorističke jakne i traperica trapez kroja Antonija nije mogla odoljeti još jednom ultratrendovskom detalju, čizmama zmijskog uzorka.

Ranije je zgodna Šibenčanka koja je prošlog mjeseca proslavila 40. rođendan, otkrila da trenutno pršti samopouzdanjem.

'Ja sam sebi ista uvijek. Ponekad se šokiram kad osvijestim brojku, ali generalno ne da se ne zamaram, nego toliko ne razmišljam o godinama da sam sigurna da sam usporila starenje. Osjećam se toliko snažno i moćno da stalno mislim da još nisam ni tridesetu načela. Tek sam počela', rekla je za Večernji list.

View this post on Instagram

Puštam kosu.

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on