NE SKRIVA ZADOVOLJSTVO

Ponosna na supruga: Antonija Blaće pokazala kako izgleda njezin bračni život

07.11.2019 u 11:25

Bionic
Reading

Simpatična i uvijek nasmijana televizijska voditeljica i producentica na RTL Televiziji već četiri godine uživa u skladnom braku sa suprugom, vaterpolistom Hrvojem Brlečićem. Antonija Blaće svojim obožavateljima otkrila je kako izgleda dijelić njezinog suživota s voljenim muškarcem

'Ovo je ljubav. 'Možeš li mi iz sobe donijeti punjač?' Ti i dalje gledaš televiziju, ni ne primijetiš, a on ne da ga donese, nego ga ušteka i potegne ti kabel točno do tebe da i dalje možeš paralelno gledati televiziju, biti na Instagramu, igrati igricu i provjeravati mailove', napisala je Antonija Blaće u Instagram storyju ističući koliko je sretna sa suprugom, vaterpolistom Hrvojem Brlečićem.

Podsjećamo, na Gornjem gradu pred 200-tinjak uzvanika su Šibenčani 2015. godine uplovili u brak, nakon dugogodišnje veze koju su započeli 2009. godine, a zaručili se dvije godine nakon. 'Brak je onaj pozitivni mrak, a ne mrkli mrak. Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osjećaj i prije, ali slađe je reći 'suprug' nego 'dečko'. Puno slađe', ranije je izjavila Antonija.