uzbuđenje raste

Ostvarila veliki san: Sonja Kovač otkrila kako si je uspjela priuštiti kupnju stana

22.03.2021 u 13:55

Bionic
Reading

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač je nadomak useljenju svoj novi dom u kojeg će useliti s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem. Kupili su ga u siječnju, a Bjelovarčanka je trenutno u potrazi za savršenim namještajem. U svom novom videu na YouTubeu ispričala je nove detalje vezane uz njezinu veliku životnu prekretnicu

Završni radovi su u tijeku, Sonja Kovač trenutno pakira stvari iz dosadašnjeg stana. Već nosi stvari, a čeka da bude gotova kuhinja, sobe, da stigne namještaj. Osim što je pokazivala kako bira stolice ispričala je kako je prošli tjedan proslavila 9. godišnjicu veze s Goranom Mandićem i selidbu.

'Svih ranijih godina bi bili smo na putovanjima i bilo nam je senzacionalno, a sad ne možemo. No shvatili smo kako nigdje radije ne bismo voljeli biti nego tu gdje jesmo jer nam se ostvaruju veliki san i preuzbuđeni smo', poručila je blogerica.

  • +4
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Otkrila je i da su je se novi susjedi dojmili,a odgovorila je i na pitanja koja su joj postavili pratitelji. Tako je rekla da su se za novi dom odlučili jer su trebali veći prostor. 'Oboje rade od doma, a i bilo je vrijeme za vlastitu nekretninu', naglasila je. Dodala je i kako će sada napokon moći ugostiti prijatelje iz cijelog svijeta. Doznalo se kako i na koji način si je uspjela priuštiti novi stan. 'Ljudi dragi, kao i svaki prosječni Hrvat. Na kredit, naravno. Nema druge, tako je najlakše', poručila je Sonja.