u tvornici

Osim Martina Kosovca, publiku osvaja i Sergej Božić uz Matiju Cveka

24.02.2024 u 22:55

Bionic
Reading

Dva su kandidata iz tima Vanna ove godine privukli veliku pozornost, a nakon završetka showa spremni su se posvetiti svojim glazbenim karijerama. Jučer je Martin u drugoj polufinalnoj večeri Dore predstavio svoju pjesmu 'Maštarija', ali velika je noć i iza Sergeja Božića

Ako je suditi po broju pregleda na YouTube-u, najveću pozornost na ovogodišnjem 'The Voice Hrvatska' privukli su 18-godišnji Martin Kosovec i 19-godišnji Sergej Božić. Spremni da osvoje hrvatsku publiku, mladići su se odmah po završetku showa bacili na posao!

Martin je sinoć predstavio svoju pjesmu 'Maštarija' za koju je tekst napisala njegova mentorica Vanna, a glazbu Predrag Martinjak Peggy, dok je mix i mastering radio Miroslav Lesić Lesique.

Pjesmu je zasad pregledalo čak 112.000 ljudi, a komentari su vrlo pozitivni te Kosovec može biti itekako zadovoljan svojim prvim uratkom.

Martin Kosovec - Maštarija Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

Martinov prijatelj Sergej sinoć je također imao veliku i važnu večer svoje karijere, a uzbuđenje se nastavilo i danas.

Naime, Sergeja je kao gosta pozvao Matija Cvek te je Riječanin stao pred punu Tvornicu Kulture. Cveku se pridružio i večeras te je s njim na pozornici otpjevao pjesmu 'If I Ain't Got You' američke pjevačice Alicie Keys. Nakon toga, Sergej je rasprodanu Tvornicu raznježio pjesmom 'Još i danas zamiriše trešnja', a snažne emocije publike samo su još jedno u nizu 'zelenih svjetla' koje je ovaj mladić dobio kao vjetar u leđa.

  • +3
Martin Kosovec Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic