prošao u finale

Baby Lasagna otkrio kako se osjećao prije nastupa pa izazvao glasan pljesak

23.02.2024 u 22:31

Bionic
Reading

Otkako je Baby Lasagna dospio u hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, istaknuo se kao favorit. Kako priznaje, ta mu titula stvara nervozu, no glazbenik očito dobro funkcionira pod pritiskom jer su reakcije na njegov nastup većinom pozitivne

Čini se kako je broj sedam bio sretan za Baby Lasagnu koji je večeras izborio finale te ćemo ga ponovno gledati u nedjelju. Nakon glavne emisije Dore, uslijedila je i press konferencija na kojoj je Marko otkrio kako se osjećao prije nastupa.

'Bilo je podne, a već sam četiri puta bio na wcu', rekao je Baby Lasagna nakon čega je uslijedio smijeh i pljesak njegovih kolega koji potpuno shvaćaju stanje nervoze koje vlada među izvođačima prije negoli stanu na pozornicu Dore.

Pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' o odlasku mladića iz rodnog ruralnog u urbani kraj zarazila je Hrvatsku te brojne ljubitelje Eurovizije, a u nastupu je glazbenik objedinio motive pjesme. Mogli bismo reći kako je uistinu spojio nespojivo: i čipku i lance i marame i kožu, ali i hekleraj preko bubnjeva. 

  • +77
Dora, druga polufinalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT

Inspiraciju za nastup, kako tvrdi, pronašao je u rodnoj Istri, a u procesu stvaranja ovog nastupa sudjelovalo je puno pametnih ljudi koji čine tim ovogodišnjeg favorita kojemu kladionice predviđaju pobjedu.

'Jako sam uzbuđen. Ne mogu, u biti, ne želim otkrivati puno od svog nastupa. Jedino što mogu reći, nemojte se navikavati na look i feel spota. Na šou će biti još nešto luđe. Postoje neki momenti, možete pogađati što će iz spota biti slično, ali u globalu sve će biti drugačije', rekao je ranije za Zagreb.info glazbenik koji je priznao kako ga je na nastupu uzbudila atmosfera i dobro raspoložena publika.

  • +4
Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim Izvor: Promo fotografije / Autor: Youtube

Reakcije na njegov nastup vrlo su pozitivne te ga korisnici društvenih mreža ne prestaju hvaliti, ali i uspoređivati s prošlogodišnjim finskim predstavnikom koji je zauzeo drugo mjesto izgubivši od Loreen.

'Mene samo zanima na čemu su ovi koji biraju te pjesme za Doru? Baby Lasagna je bio zamjena, poderao je sve i pjesmom i nastupom…', upitala je jedna korisnica X-a, dok se druga našalila kako bi se njezinoj baki sigurno svidjela heklana dekoracija koju je postavio na pozornicu.

  • +28
Dora, atmosfera u Green roomu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Boris Ščitar/HRT