na Dori

Severina objasnila zašto je stala uz Let 3: 'Bio je to poziv koji se ne odbija'

24.02.2024 u 20:04

Bionic
Reading

Nakon što je s Letom 3 otpjevala jedan od svojih najvećih hitova 'Moja štika', Severina se 18 godina nakon pridružila popularnim Riječanima na Dori i izazvala senzaciju

Rijetko tko u Hrvatskoj izaziva tako glasne reakcije kao što to rade Let 3 ili Severina, a njihova ponovna suradnja plasirala ih je na prvo mjesto na trending listi YouTube-a. Baš svi su sa čuđenjem odgledali njihov neočekivani zajednički nastup, a lijepa Splićanka otkrila je kako je došlo do njezinog pridruživanja osebujnim glazbenicima.

Da su njezini pravi obožavatelji i prijatelji, Prlja je pokazao na dodjeli nagrada Cesarica kada je najavljujući vlastiti nastup poslao poruku podrške Severini u trenutcima njezine borbe za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Nekoliko tjedana nakon glazbenici su udružili snage, a Severina je na dan kada je sud ponovno donio odluku da će s bivšim suprugom Milanom Popovićem ipak dijeliti skrbništvo stala na pozornicu te otkrila da dolazi sa svijeta u kojem je baš ona 'kraljica mira, ljubavi i dobrote'.

Na Instagramu je sada otkrila kako je došlo do suradnje koju baš nitko nije očekivao, čak ni njezini bliski prijatelji!

'17.02. sam nazvala Mrluda mu zahvalim za knjigu 'Mrletove priče o niŠČemu', koju mi je na nagradama 'Zlatni Studio' Jutarnjeg lista poklonio za mog sina. I tad mi je rekao da idu na Doru. 'Kad?', pitam. 'U četvrtak, 22.02. Pa ako bi voljela doći…' Bio je to poziv koji se ne odbija. Nitko od moje ekipe nije znao da idem na Doru... Nisam ni ja', napisala je Seve još jednom potvrdivši da je puna iznenađenja.

Otkrila je kako se već dan nakon čula s Jurajem Zigmanom koji potpisuje kostime za ovogodišnji nastup benda, a koji je zaslužan i za njezinu žutu haljinu koja će postati dijelom popularne kulture.

'Nazvala sam na dan Dore i moj 'odred za sređivanje' i molila da me dođu spremiti, jer idem na Doru. Svi su se smijali u nevjerici i došli na treći kat HRT-a. U 17.30h dočekala me Pavla i, da nitko ne vidi, vodila me bespućima HRT-a i dovezla nekim teretnim liftom do njih na treći kat. Bilo je to jako slatko...', zaključila je Severina uz zahvale svom timu te Matei Smolčić Senčar na fotografijama.

Severina i Let 3 na Dori Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot HRT