bravo, bravo!

Ornela Vištica se pohvalila velikim uspjehom: Odsada ima još jednu titulu

21.12.2023 u 19:13

Bionic
Reading

Popularna domaća glumica uoči blagdana podijelila je sretnu vijest! Osim glumačke titule, sada nosi još jednu titulu stečenu na Sveučilištu Libertas

Nakon što je prije nekoliko dana proslavila čak stotu izvedbu predstave 'Ja od jutra nisam stao', Ornela Vištica na svom se Facebook profilu pohvalila uspjehom. Nakon Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, glumica je završila još jedan fakultet te stekla novu titulu!

Govorništvo je oduvijek strast popularne Mostarke pa i ne čudi da se odlučila završiti iznimno cijenjen i tražen smjer poznatog zagrebačkog sveučilišta. Tako se Vištica galerijom fotografija pohvalila da je uspješno obranila diplomski rad na Sveučilištu Libertas te stekla titulu magistrice međunarodnih odnosa i diplomacije.

U upečatljivom Gant crnom sakou s našivenim zlatnim krunama Ornela je pozirala i pred zgradom Libertasa, a u ruci je držala buket ružičastih ruža.

Na velikom uspjehu popularnoj su glumici čestitali njezini obožavatelji, no još je uvijek nepoznato od koga je dobila ruže...

Doris Pinčić Guberović Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Ornela Vištica proslavila se ulogom u seriji 'Larin izbor' u kojoj je glumila s Doris Pinčić Guberović, a veliki je uspjeh postigla i predstavom 'Predsjednici&ca'. Za ulogu Kolinde Grabar-Kitarović dobila je nagradu "Fabijan Šovagović" za najbolju žensku ulogu na 28. Festivalu glumca, a na sjajnoj interpretaciji čestitala joj je i sama bivša predsjednica.