brend iz poljske

Jennifer Lopez izgleda senzacionalno u haljini za koju treba biti odvažan

20.12.2023 u 14:34

Bionic
Reading

Kao simbol samopouzdanja i glamura, crvena haljina poput ove koju je odjenula Jennifer Lopez za svoju blagdansku zabavu bez napora utjelovljuje moć te okreće poglede. Popularna pjevačica zablistala je u još jednom hrabrom izdanju koje ne stoji svakome

Atraktivna crvena boja lako se stapa s blagdanskim duhom, no haljine te boje nose i notu senzualnosti plijeneći pozornost okupljenih, a to najbolje zna Jennifer Lopez. Njezin odabir haljine za party koji je organizirala pokazuje da je dobro znala što radi naglasivši svoje obline u elegantnom blagdanskom izdanju.

Crvene haljine često se povezuju s Božićem jer donose toplinu blagdanske sezone, a zbog upečatljivosti privlači pažnju i zadržava fokus.

Jennifer Lopez u duhu blagdana zablistala je u crvenoj haljini za koju je potrebna itekakva hrabrost!

Pripijena crvena haljina naizgled je tek jednostavna duga haljina s elegantnim dugim rukavima i povišenim ovratnikom koji je ukrašen našivenim crvenim ružicama. Efektan prorez otkriva nogu i to je jedini dio koji haljina izravno naglašava. Međutim, modelom haljine Lopez je naglasila svoje obline i na vrlo efektan način istaknula svoju ženstvenost.

Riječ je o haljini s potpisom poljskog luksuznog brenda Magda Butrym, a vrlo sličan model možete pronaći na popularnoj modnoj stranici MyTheresa te ćete za njega morati izdvojiti 1,669 američkih dolara.

Zvijezda je promijenila outfit kasnije tijekom večeri odjenuvši plavo-zelenu šljokičastu haljinu.

Domaćica je uz Bena Afflecka pripremila božićnu zabavu u svom domu u Los Angelesu, a veselje i radost blagdana par je podijelio s Margot Robbie, Michaelom B. Jordanom, Jennifer Lewis i brojnim drugim gostima.

  • +9
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia