UVIJEK ELEGANTNA

Crne čizme s razlogom su omiljene, a kraljica Letizia nosi jedan od najudobnijih modela

19.12.2023 u 17:11

Bionic
Reading

Na novom angažmanu, jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora osvanula je u dosad neviđenom modelu haljine, u znaku njezine omiljene nijanse crvene i pažljivo stilizirane elegantnim, crnim komadima

Za španjolsku kraljicu ovo je posljednji tjedan institucionalnih obveza prije proslave Božića, a započela ga je predsjedanjem godišnjim sastankom direktora centara Instituta Cervantes u Avilésu.

Godina na zalasku, u modnom smislu, bila je velika za španjolsku kraljicu jer njezina brojna formalna izdanja uspjela su postati viralnim.

U španjolskom Avilésu, 51- godišnja Letizia osvanula je u looku sasvim prigodnom za blagdansku sezonu. Njezinim izdanjem uvjerljivo je dominirala dosad neviđena haljina pripijenog dizajna, u njezinoj omiljenoj nijansi crvene, kojom podsjeća na haljinu brenda Massimo Dutti u kakvoj se Letizia relativno nedavno pojavila.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Sa širokim okruglim izrezom ovratnika, dugim rukavima, i laskave dužne midi, dodatno ju je prilagodila figuri odabirom debelog crnog remena.

Njega je kombinirala s čizmama od brušene kože i s dodatkom udobne široke pete koja nije pretjereno visoka (6,8 centimetara).

Poput ravnih sandala ljeti i tenisica u svako doba godine, čizme s blok petom najudobniji su, ali i stilski najbolji izbor u zimskim mjesecima. Modeli ovih obožavanih čizama odišu stilom i sjajno se slažu s gotovo svakim komadom odjeće iz ormara.

Bilo da su izrađene od antilopa, poput Letizijinog modela, glatke ili od umjetne kože s kroko teksturom, najbolji modeli čizama s blok petom variraju od minimalnih i elegantnih do čvrstih i otpornih na najizazovnije vremenske uvjete, no s jednom bitnom zajedničkom karakteristikom: svestranošću. Bez obzira koji model imate u ormaru, gotovo svaka čizmica s blok petom može u trenu prijeći iz ležerne u elegantnu, ovisno o stiliziranju.

Također, kako bi na najbolji način zaokružila još jedno elegantno izdanje u nizu, opredijelila se za elegantan dugi kaput s potpisom svog omiljenog dizajnerskog brenda, Caroline Herrere.