vesela slavljenica

Ornela Vištica podijelila fotografije s intimne proslave rođendana

19.09.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Lijepa mostarska glumica u ponedjeljak navečer ugasila je 28 svjećica na rođendanskoj torti, a veselu atmosferu svoje proslave u zagrebačkom restoranu nije izdržala da ne podijeli s pratiteljima na Instagramu. Ornela Vištica feštala je dugo u noć pjevajući uz tamburaše i Borisa Novkovića s najbližim prijateljima i članovima obitelji

Glumica koju je šira javnost zavoljela zbog uloga u serijama ‘Larin izbor’ i ‘Vatre ivanjske’ od ranog jutra je na društvenim mrežama primala lijepe čestitke, a večer je Ornela Vištica rezervirala za veselje u intimnom ozračju u restoranu na Jarunu.

Među gostima koji su feštali s Ornelom bili su i njezine glumačke kolege Ana Maras Harmander, Ivan Herceg, Tarik Filipović i Anita Matić Delić.

'Kako čovjek zrači iznutra, tako privlači i izvana. Duboko vjerujem da ne možete ljudima biti lijepi ako ne odašiljete dobru energiju. U životu je najvažnije biti nasmijan', poručila je ranije lijepa Ornela, koja je prošlog mjeseca u Sarajevu predstavila novi film ‘Mrtvo more’ redatelja Kristijana Milića.

Krenuli smo lagano! ⭐️🌟✨🌟🎂🍰🎂🍰🍀#mybirthday

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Rođendančić🎁🎂🎈Ornelica Vištica💕

A post shared by tarik filipović (@tarik.filipovic_official) on

#udobruizlu#birthdayparty#🎂🌟✨🍰🎸🎻🎼🎷🎻#zalomilose

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL