PONOVNO ŠOKIRA

Za njihov susret zaslužna je kćer: Demi Moore ljubi 30 godina mlađeg

05.01.2018 u 09:39

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica očito je izabrala svoj tip muškarca, a jedna od glavnih karakteristika koju on mora zadovoljiti je da bude izuzetno mlađi od nje. Nakon propalog dugogodišnjeg braka s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom, Demi Moore sreću je pronašla u zagrljaju 30 godina mlađeg glazbenika

Demi Moore nikada nije skrivala svoju ljubav prema mlađim muškarcima te je isto pokazivala kroz godine svojim izborom muškaraca. 

Posljednja velika ljubav dogodila joj se s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom, s kojim je provela punih osam godina u braku. Razišli su se 2011. no tek dvije godine kasnije razvod je i finaliziran, a on je nakon nje pronašao sreću s kolegicom Milom Kunis, s kojom danas ima dvoje djece.

  • +4
Demi Moore Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Pixsell

Osim toga, Demi iz prethodnog braka s glumcem Bruceom Willisom ima tri kćeri, Rumer, Scout i Tallulu, a prije toga je bila u braku s glazbenikom Freddyjem Mooreom.  

Ashton nije jedini mlađi muškarac u glumičinu životu, Demi je ljubila i 39-godišnjeg glazbenika Seana Fridaya, 31-godišnjeg trgovca umjetninama Vita Schnabela i 36-godišnjeg ugostitelja Harryja Mortona.

Demi Moore s kćerima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, njezin novi odabranik mlađi je od svih spomenutih. Prema pisanju stranih medija slavna 55-godišnjakinja ljubi 25-godišnjeg Nicka Jonasa, a spojila ih je Demina kći Rumer Willis koja je od njega starija četiri godine. 

'Rumer zna da Demi voli mlađe muškarce, a budući da Nick ima iskustva sa starijim ženama, pomislila je da bi se mogli svidjeti jedno drugom. On je možda najmlađi muškarac s kojim je Demi bila, ali je najzreliji', prenio je izvor blizak glumici.