DESTINACIJA: BRAZIL

Demi Moore i Ashton Kutcher: Slučajan susret bivših supružnika

25.10.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Njihovom braku došao je kraj 2011., no tek dvije godine kasnije potpisali su papire za razvod. Holivudski glumci Demi Moore i Ashton Kutcher krenuli su svatko svojim putem, a iako se do sada nisu susretali na događanjima, obnova vjenčanih zavjeta u Brazilu primorala ih je da oboje budu na istom mjestu u isto vrijeme

Punih osam godina bili su u braku, a svima su bili zanimljivi i po tome što je Demi Moore čak 15 godina starija od Ashtona Kutchera. Razišli su se 2011., no tek dvije godine kasnije razvod je i finaliziran, a on je nakon nje pronašao sreću s kolegicom Milom Kunis, s kojom danas ima dvoje djece.

  • +6
Muško druženje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su do sada uspijevali u namjeri da se ne pojavljuju na istim događanjima, obnova vjenčanih zavjeta brazilske manekenke Michelle Alves i Guya Osearyja, menadžera pop kraljice Madonne, očito je bilo nešto što niti jedno od njih nije željelo propustiti.

Na velikom partyju u Rio de Janeiru pojavila su se najveća imena iz glazbenog i filmskog svijeta, pa tako i Demi Moore i Ashton Kutcher, no ako je suditi po fotografijama, izbjegli su susret.

  • +28
Vjenčanje Guya Osearyja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oboje su snimljeni po dolasku u hotel, a sam Ashton Kutcher uočen je s ostalim muškim uzvanicima na plaži, dok Demi nije bilo nigdje na vidiku. Holivudski glumac u Brazil je stigao bez supruge Mile Kunis i njihovo dvoje djece - kćeri Wyatt i sina Dimitrija.