GODINE SU SAMO BROJ

Demi Moore izgleda senzacionalno: Nakon 21 godinu ponovno snima seksi scene

28.07.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Slavna glumica najnovijom je ulogom u filmu 'Blind' pokazala da za nju vrijeme kao da je stalo, a iako je u 55. godini života, na izgledu bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe kolegice. Zbog scena u crnom čipkastom donjem rublju mnogi su se prisjetili fenomenalne figure koju je predstavila 1996. godine u hit filmu 'Striptiz'

Iako će u studenom ove godine na rođendanskoj torti puhati u 55 svjećica, holivudska glumica Demi Moore najnovijom je ulogom u romantičnoj drami 'Blind', u kojoj glumi s Alecom Baldwinom i Dylanom McDermottom, pokazala kako joj na izgledu mogu pozavidjeti i upola mlađe kolegice.

  • +10
Demi Moore u filmovima 'Blind' i 'Striptiz' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baš kao što je 1996. godine ulogom u 'Striptizu' pokazala savršeno tijelo, Demi Moore ponovno se za potrebe filma skinula u čipkasto crno donje rublje i oduševila sve.

Upravo su zbog tih scena strani mediji povukli paralele s ulogom u 'Striptizu', u kojem je glumila plesačicu u noćnom klubu.

Zanimljivo je da je Moore nedavno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako joj nedostaje prednji zub i time šokirala javnost. Gostujući kod Jimmyja Fallona, otkrila je kako je razlog gubitka zuba - stres.

'Voljela bih kad bih mogla reći da sam vozila skejtbord ili da sam ostala bez njega na neki drugi kul način, ali mislim da je važno javnosti otkriti istinu jer je stres, nakon srčanih bolesti, vjerojatno jedan od najčešćih uzroka smrti u Americi', iskrena je bila glumica.