JOHN MELICK I ALEX ANISTON

Oni su crne ovce njezine obitelji: Jeste li znali da Jennifer Aniston ima dvojicu polubraće, a ne zna se s kojim je u gorim odnosima

05.12.2019 u 14:26

Bionic
Reading

Ona je slavna holivudska glumica koju javnost obožava, posebice nakon kultne uloge Rachel Green u seriji ‘Prijatelji’, a simpatije možda dobiva i zbog toga što nema sreće u ljubavi. No čini se da Jennifer Aniston općenito ne funkcionira dobro s muškarcima, što bi se dalo zaključiti i iz njezina odnosa s bližom obitelji

Naime, Jennifer Aniston ima dvojicu polubraće, starijeg Johna Melicka, po majčinoj strani, te po ocu mlađeg Alexa Anistona, a ne zna se s kime je u lošijim odnosima. Dapače, o njima u javnosti rijetko govori, vjerojatno razočarana svim njihovim postupcima.

No počnimo od početka i recimo koju o svakome od braće. Stariji od njih, John T. Melick, rođen je 6. lipnja 1959. u Los Angelesu, a u podacima koje stoje na stranici IMDB piše da je radio kao asistent redatelja i voditelj produkcije. Njegovi roditelji su Jack Melick i Nancy Dow, koji je od 1995. u braku sa Shannon Melick, s kojom ima kćer Eilish i sina Johna.

Da s mlađom i slavnom sestrom i nije imao previše dodirnih točaka, otkrilo se prije tri godine, kada je preminula njihova majka Nancy Dow, te ga je Jennifer Aniston spomenula u tužnoj objavi za javnost u kojoj je otkrila da su ostali bez majke.

’S velikom tugom objavljujem da smo moj brat John i ja ostali bez naše majke Nancy Dow. Preminula je u 79. godini života nakon duge bolesti, okružena obitelji i prijateljima.’

Za mnoge je to bio prvi glas da Jennifer Aniston ima brata, iako je i on sam većinu radnog vijeka proveo u Hollywoodu, no za razliku od slavne sestre, kao pomoćnik redatelja bio je iza kamera.

Pretpostavlja se kako je sama Jennifer Aniston zbog neslaganja s majkom, koje je trajalo godinama prije njezine smrti, inzistirala na tome da ne govori o svojoj obitelji i privatnim stvarima. Njih dvije su se pomirile i prešle preko svih nesuglasica netom prije smrti Nancy Dow.

Zanimljivo je kako je nakon smrti majke John Melick optužio svoju kćer Eilish da je nagovorila baku da 2015. promijeni svoju oporuku i njezina oca izbaci iz nje, kao i da smanji novčane iznose njezinu bratu, ali i dobrotvornoj udruzi The Christian Community, te taj iznos ostavi njoj.

No crna ovca njezine obitelji zasigurno je 30-godišnji Alex John Aniston, poznatiji tek kao AJ, kojeg je njezin otac John Aniston dobio sa svojom drugom suprugom Sherry Rooney. Uz njegovo ime najčešće se spominje to da je nezaposlen, ali i da se ni najmanje ne brine o svoje dvoje djece koje je dobio s bivšom djevojkom Adriane Hallek.

On samog sebe opisuje kao ‘putujućeg trgovca’, koji sa slavnom sestrom nije bio u kontaktu najmanje cijelo desetljeće, a za nju i nema pretjerane riječi hvale, dapače nikada nije krio koliko ga živcira to što je s njom u rodu.

Sina Ryata dobio je 2014. godine, a 2016. i kćerkicu Kiru, no, kako je otkrila njegova bivša partnerica, on se o djeci uopće ne skrbi, niti se raspituje o njima. ‘AJ ne viđa svoju djecu, a Kiru je vidio svega jednom. Ne plaća ni alimentaciju, niti pita za njih’, otkrio je prije neke dvije godine izvor blizak obitelji Jennifer Aniston i potom otkrio neke detalje o odnosu AJ-a sa slavnom sestrom:

‘Jen nije s njim u kontaktu otkako je imao 14, no povremeno od oca čuje nešto o njemu. On prezire njezin život u luksuzu i smatra da ona nema pojma kakav je život u stvarnom svijetu.’ Čini se da on zna, jer je većinu života proveo živeći u kombiju, prodajući lubanje i odlazeći na političke proteste, okružen ljudima koji konzumerizam smatraju zlom.

U javnosti se predstavlja kao Aja Nezitic, ne želeći da ga se može povezati sa slavnom obitelji iz koje dolazi.

  • +17
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jim Ruymen/UPI/JosiahW/Backgrid USA /TheImageDirect.com / The Image Direct/David Fisher/ Shutterstock Editorial /