ZAJEDNIČKI THANKSGIVING

Ni razvod nije uništio njihov odnos: Jennifer Aniston i Justin Theroux i dalje su jako bliski

29.11.2019 u 15:28

Bionic
Reading

Za većinu je Amerikanaca četvrtak bio veliki praznik koji slave u svojim domovima, okruženi obitelji, prijateljima i dragim ljudima uglavnom uz bogat i raskošan stol i delicije. Slično je bilo i kod glumice Jennifer Aniston koja je u svojoj vili u Los Angelesu ugostila čak i bivšeg supruga Justina Therouxa

Zajedničkom fotografijom koja je osvanula na društvenim mrežama Justin Theroux i Jennifer Aniston još su jednom pokazali da su i nakon razvoda ostali bliski prijatelji.

Bivši supružnici koji su se u veljači 2017. uoči Valentinova razveli nakon dvije i pol godine braka i sedam godina zajedništva, nakon službenog razvoda počeli su živjeti na različitim adresama.

Justin se odselio natrag u New York, a Jennifer je ostala u luksuznoj vili u Los Angelesu. Iako više nisu funkcionirali kao ljubavni partneri, glumački kolege nastavili su zajedno brinuti za dva zajednička psa, ali i neke od blagdana provoditi skupa.

Tako su primjerice jučerašnji Dan zahvalnosti, jedan od najvećih praznika u SAD-u, proslavili zajedno okruženi zajedničkim prijateljima i obitelji. Aniston je pripremila veliku gozbu u svom domu gdje je na druženje pozvala drage ljude.

Bili su tamo osim Justina, njezina nekadašnja kolegica sa seta 'Prijatelja' Courtney Cox, glumac Jason Bateman te voditelj i komičar Jimmy Kimmel.

  • +17
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jim Ruymen/UPI/JosiahW/Backgrid USA /TheImageDirect.com / The Image Direct/David Fisher/ Shutterstock Editorial /