njezina mezimica

Ona joj daje snagu za dalje: Nikolina Ristović emotivnom objavom mnoge je ganula do suza

17.06.2022 u 16:16

Bionic
Reading

Prije mjesec dana naša je voditeljica naglo ostala bez supruga Vidoja Ristovića. Iako prolazi neopisivo teške trenutke i veliki gubitak, hrabra mama zbog svoje kćeri Une Sofije koju je dobila s preminulim povjesničarom umjetnosti, pokušava ostati pribrana

Samo dan nakon što je na beogradskom Novom groblju obilježeno 40 dana od smrti Vidoja Ristovića, Nikolina Ristović objavila je emotivnu fotografiju na društvenim mrežama. Pokazala je da se polako pokušava vratiti u normalu te zbog svoje djece hrabro nastaviti dalje koliko god bilo teško.

Na fotografiji koja je osvanula na Instagramu, Nikolina je snimljena u zagrljaju sa sedmogodišnjom kćeri Unom Sofijom koju je dobila s Vidojem. Poručila joj je: 'Bubice moja, čuvam te'.

Prizor je raznježio brojne Nikolinine pratitelje koji su joj poručili da su ponosni koliko je hrabra i sabrana nakon velikog životnog gubitka.

Nedavno je bivša voditeljica objavila još jednu privatnu fotografiju na kojoj je spomenula i Vidoja. Naime, njihova je mezimica imala prvu baletnu predstavu, koju otac nažalost nije dočekao. Mama Nikolina iz publike je bodrila svoju nasljednicu, a radi nje je uspjela navući i osmijeh na lice, jer ona joj u ovim trenucima daje najviše snage. Iako smrt svog voljenog nije željela komentirati u medijima, kao ni nalaze obdukcije, Nikolina je kazala da joj je najteže što je njezina kćer ostala bez oca.

  • +7
40 dana od smrti Vidoja Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

Osim Une Sofije, Nikolina ima i stariju kćer Hanu koju je dobila u bivšem braku s Markom Cigojem.