PRINCEZA EUGENIE

Ona je most za povratak princa Harryja u kraljevsku obitelj

16.10.2023 u 15:30

Bionic
Reading

I nakon svega što se dogodilo posljednjih godina u odnosu princa Harryja i ostatka britanske kraljevske obitelji, njegov odnos sa sestričnom princezom Eugenie ostao je do danas nepromijenjen

Nije tajna da se vojvoda od Sussexa davno udaljio od vlastite obitelji. Otkako se vjenčao s Meghan Markle, i s njom donio zajedničku odluku da će svoju djecu odgajati daleko od kraljevske obitelji i Londona, princ Harry zahladio je odnose sa svima, a nisu pomogli ni njihovi javni ispadi u kojima nisu štedjeli pojedine članove.

No, svo to vrijeme s jednom je osobom princ Harry ostao u iznimno dobrim odnosima, a sve to nastavilo do danas. Riječ je naravno o mlađoj kćeri princa Andrewa i Sarah Ferguson, princezom Eugenie, s kojom se nedavno družio za kratkog i tajnog posjeta Portugalu.

O njihovom odnosu za medije se raspričao prijatelj obitelji York, dr Anthony Wallersteiner: 'Mislim da je za Harryja upravo Eugenie jedino sidro u obitelji. Njih dvoje su kao rođaci jako bliski, što je i više nego dobro, a Eugenie je zapravo most koji povezuje Harryja i ostatak obitelji.'

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle na Invictus igrama Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svih ovih godina, otkako je Harry odselio u Ameriku, njegov odnos s Eugenie je ostao čvrst. Njih dvoje redovito komuniciraju, a povremeno se i viđaju. Tako su princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooskbank posjetili ih u Americi, a princ Harry i Meghan Markle uzvratili su posjet nakon povratka iz Njemačke s igara Invictus, kada su se nakratko zaustavili u Portugalu.

male nježnosti

U inat glasinama: Nježni zagrljaji i šaputanja u javnosti princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju

Upravo na relaciji Velika Britanija - Portugal već neko vrijeme žive Eugenie i Jack sa sinovima, a sve zbog njegovog posla.

Princeza Eugenie se pojavljuje i u Netflixovom dokumentarcu o Harryju i Meghan, u jednoj sceni gdje se s njihovim sinčićem Archijem igra na plaži.