ALBA I CHRIS EVANS

Poznato je u čijem su društvu bili Meghan i Harry tijekom tajnog posjeta Portugalu

04.10.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Nakon što su završili svoje obaveze prema Invictus igrama u Njemačkoj, a prije povratka u Ameriku, princ Harry i Meghan Markle zaustavili su se u Portugalu, gdje su posjetili Harryjevu sestričnu, princezu Eugenie, a neko su vrijeme proveli i u društvu mlade glumice Albe Baptiste i njezinog supruga, glumca Chrisa Evansa

Tijekom nedavnog posjeta Portugalu, kojeg su odradili u tajnosti, princ Harry i Meghan Markle opuštali su se u zanimljivom društvu. Osim što su se susreli s Harrjevom sestričnom, princezom Eugenie i njezinim suprugom Jackom Brooksbankom, koji zbog njegovih poslovnih obaveza žive na relaciji London - Portugal, bili su i u zvjezdanom društvu.

Prema dobro upućenim izvorima, koji su te informacije potvrdili za Page Six, u jednom restoranu naletili su na Chrisa Evansa i njegovu suprugu Albu Baptistu. Susret je bio sasvim slučajan, budući da se parovi međusobno ni ne poznaju, no to ih nije spriječilo da sjednu i popričaju.

  • +6
Alba Baptista Izvor: Profimedia / Autor: AXEL SCHMIDT / AFP / Profimedia

26-godišnja Alba Baptista i 42-godišnji Evans u Portugal su došli nakon što su u njegovom domu u Bostonu održali tajno vjenčanje još 9. rujna. Budući da su na toj ceremoniji bili prisutni tek najbliži krug ljudi, kao i pojedine kolege iz Marvelovih hitova, par je odlučio još jedno slavlje organizirati u Portugalu, gdje je rođena lijepa Alba.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: I-IMAGES / ZUMA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

S druge strane, kako otkriva portugalski Nova Gente, Meghan i Harry u njihovoj su zemlji proveli tri nezaboravna dana i to u resortu CostaTerra Golf and Ocean Club, gdje je njihov dolazak bio organiziran u najvećoj tajnosti.