POZNATO JE I ZAŠTO

Prije povratka u Ameriku, Meghan i Harry u tajnosti su posjetili Portugal

29.09.2023 u 15:12

Bionic
Reading

Nakon što su odradili sve obaveze vezane uz ovogodišnje Invictus igre, Meghan Markle i princ Harry krenuli su djeci u Kaliforniju, no prije povratka imali su još jedno zaustavljanje i to u Portugalu, gdje živi Harryjeva sestrična

Kako donosi magazin People, Meghan Markle i princ Harry malo su produžili svoj boravak u Europi, pa su iz Njemačke, umjesto avionom za Ameriku, otputovali u Portugal. Tamo su proveli kratki odmor s Harryjevom sestričnom, princezom Eugenie.

Naime, njezin suprug Jack Brooksbank dobio je novi posao, zbog čega će njih dvoje, ali i sinovi August i Ernest, neko vrijeme živjeti na dvije adrese - u Velikoj Britaniji i Portugalu.

Iako Harry i Meghan žive od 2020. u Americi, nakon što su najavili da odstupaju sa mjesta radnih članova kraljevske obitelji, te s većinom obitelji i nisu u najboljem odnosu, ostali su bliski s princezama Beatrice i Eugenie.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

'I dalje su najbolji prijatelji i stalno komuniciraju', otkrio je ranije ove godine dobro upućeni izvor te je dodao kako su tenzije između Harryja i Meghan s jedne strane i ostatka kraljevske obitelj, osobito kralja Charlesa III, na drugoj strani itekako bile stresne za kćeri princa Andrewa.

Da su u dobrim odnosima dalo se zaključiti i nedavno, na krunidbi kralja Charlesa održanoj 6. svibnja, kada je Harry ušao u Westminstersku opatiju i cijelo vrijeme komunicirao upravo sa Beatrice i Eugenie i njihovim muževima, Edoardom Mapellijem Mozzijem i Jackom Brooksbankom.