PRINOVA U OBITELJI

Oliverov sin čeka nasljednika: Pjevačka legenda nije dočekala rođenje šestog unuka

03.08.2018 u 10:39

Bionic
Reading

U obitelji legendarnog umjetnika nakon velike tuge krajem kolovoza doći će i trenutci veselja. Jedan od sinova blizanaca, Davor Dragojević, i njegova supruga Karmen postat će roditelji. To će im biti prvo dijete, a Oliver se, doznajemo od izvora bliskog obitelji Dragojević, jako veselio unučiću

Oliverov sin Davor i Korčulanka Karmen u braku su od 2016. godine, a sada, kako je javio Jutarnji list, čekaju prvo dijete. Tportal doznaje da je riječ o sinu.

Davor je jedan od blizanaca, a njegov brat Damir sa suprugom Vandom ima 4-godišnju kćer Margitu te godinu i pol dana starog sina Vinka. Njihov stariji brat Dino i njegova supruga Nevena imaju blizance Luciju i Tonija te sina Duju, pa će ovo biti šesto unuče neprežaljenog pjevača. Cijela obitelj je u neizmjernoj tuzi zato što dida Oliver nije dočekao rođenje još jednog unučića.

Davor Dragojević s puno mlađom suprugom iz korčulanske obitelji Baničević živi u Splitu iako su na Prižbi sagradili kuću. Na Korčuli vole provoditi većinu vremena ljeti, a Davor obožava ići 'na ribe', poput pokojnog pjevača, s kojim je, kao i s ostalom braćom, u Mravincima zadnjih godina često igrao mali nogomet. Svojevremeno je Davor, poput tate Olivera, ušao u glazbene vode te je s Renatom Končić Mineom snimio hit 'Ako ovo je kraj' 1997. godine.

Izvor: Društvene mreže

'Dobar sam dida, ali imam kratak fitilj. Pola sata mogu provesti s unucima, igrati se, ali nakon toga više ne mogu. Oni su prebrzi i prebučni i onda to meni malo dosadi pa se ja malo maknem, ali onda ponovo, nakon nekoliko sati, dođem', izjavio je jednom prilikom Oliver, koji je obožavao svoje unuke.

  • +2
Sinovi Olivera Dragojevića Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL