'NIŠTA OTMJENO...'

Okrugli rođendan natjerao je Matthewa McConaugheyja i njegovu suprugu da podijele rijetku fotografiju najmlađeg sina

17.01.2023 u 16:13

Bionic
Reading

Popularni glumac i njegova supruga ne dijele često obiteljske trenutke sa svojim mnogobrojnim obožavateljima, no posebna prigoda poput 10. rođendana najmlađeg sina ovaj put bila je izuzetak. Maleni Livingston proslavio je rođendan u kućnoj atmosferi, a Camila Alves ponosno je podijelila skromne želje dječaka

Matthew McConaughey ne pokazuje obitelj često, već svoje troje djece drži podalje od svjetla medija trudeći se osigurati im što normalnije djetinjstvo. Ipak, okrugli rođendan sina morali su obilježiti prekrasnom dječjom tortom, a glumčeva supruga Camila Alves posvetila je 10-godišnjem sinu objavu na Instagramu podijelivši s pratiteljima kratak tekst o dječakovim pozitivnim osobinama.

Na fotografiji je Livingston koji puše u 10 svjećica na sladolednoj torti, a nosi i slavljeničku krunu. Alves je u opisu objave napisala: 'Ništa otmjeno...samo mi...28. prosinca bio je Livingstonov rođendan!!! Sve što je želio raditi je otići na trampolin Altitude u Austinu i pojesti sladolednu tortu! Neka tvoje srce, sine moj, zadrži jednostavnost dok rasteš u ovom kompliciranom svijetu!! Izazivaš me i svakodnevno učiš, na čemu sam ti zahvalna! Kakav si ti blagoslov!'

Prosinac je u domu popularnog glumca i njegove supruge mjesec ne samo blagdana, već i rođendana. Njihova kći Vida nedavno je napunila 13 godina, a njihov najmlađi sin Livingston proslavio je 10. rođendan neposredno prije Nove godine. Imaju i drugog sina, 14-godišnjeg Levija.

Iako djecu ne pokazuju često, Camila Alves ljetos je pokazala kako su maleni narasli na jednoj simpatičnoj 'bratskoj' slici slikanoj u suton uz more. Djeca se drže rukama za ramena, a zanimljivo je primijetiti da svi imaju istu kovrčavu frizuru.

  • +12
Matthew McConaughey s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia