nije zlato sve što sja

Pogled na Matthewa McConaugheya bez majice pomogao je Kate Hudson da preživi rastavu, a evo i kako

27.12.2022 u 15:33

Bionic
Reading

Tijekom snimanja filma 'Nije zlato sve što sja' glumica Kate Hudson prolazila je kroz svoju prvu rastavu braka, a taj period bio joj je vrlo težak. Njezino glumačko ostvarenje u tom filmu duguje svom partneru iz filma, Matthewu McConaugheyu koji joj je pomogao da 'uđe' u ulogu i zaboravi na privatne probleme

Glumački par Matthew McConaughey i Kate Hudson osvojili su srca gledatelja na prvom zajedničkom filmskom projektu 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'. Tada su utjelovili zanimljiv 'slučajan' par, a popularni glumac umalo nije dobio ulogu jer je bio puno stariji od Hudson. Nasreću, produkcija se odlučila za McConaugheyja i stvorila filmski par iz snova.

Na setu su se ponovno susreli 2008. godine prilikom snimanja 'Nije zlato sve što sja'.

Taj period bio je posebno mučan za mladu glumicu koja je tada prolazila kroz rastavu braka. Njezin 6-godišnji brak s Chrisom Robinsonom tada je bio u najgoroj fazi i glumica, koja je s Robinsonom dobila sina, bila je u teškom stanju.

Međutim, biti s McConaugheyjem na setu bilo je kao svojevrsna terapija koja se pitala kako će nastaviti dalje sa životom.

'S vrha broda iskočio je Matthew - bez majice - i rekao: 'Jesi li spremna, Hudson?' A ja sam rekla: 'Da, spremna sam, idemo! Napravimo to!', prisjetila se glumica otkrivši kako je glumac bio izvrsna potpora. Njegov ludi način ulaženja u uloge prisilio ju je da ne razmišlja o rastavi, već da se posve posveti filmu.

  • +3
Kate Hudson i Matthew McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia