SLOMLJENO SRCE

Odustaje od žena: Ben Affleck još se uvijek nada da će mu se prelijepa Kubanka vratiti

25.01.2021 u 20:26

Bionic
Reading

Dvostruki Oskarovac Ben Affleck koji je na opće iznenađenje iznenada prekinuo vezu s lijepom kubanskom glumicom Anom de Armas, neko vrijeme će se kloniti novih veza

Iako je izgledalo kako je Ben nakon bračnog brodoloma s glumicom Jennifer Garner pronašao srodnu dušu u zgodnoj brineti rođenoj na Kubi, perspektivnoj glumici Ani de Armas, nakon nešto manje od godinu dana par je prekinuo.

Prema riječima njegovih prijatelja, 48-godišnjak bi neko vrijeme mogao biti solo.

  • +3
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ben misli da u ovom trenutku ne bi trebao ulaziti u novu vezu. Neko vrijeme će sigurno biti sam. To mu se čini kao najbolja opcija. Osim ako mu se nekim čudom Ana ne vrati i zatraži još jednu šansu. Sada je isključivo fokusiran je na sebe i svoju djecu', otkrio je jedan izvor za The Mirror on Saturday.

Prijatelji su mu savjetovali da se okupira poslom te da se neko vrijeme kloni intenzivnih ljubavnih veza.

Ana i Ben su se upoznali na setu u studenome prošle godine te su se odmah zaljubili.

Razlog prekida zasad je nepoznat, a kako se pisalo, Ana (32) je prekinula s glumcem.

Nije se željela u potpunosti preseliti u Los Angeles, u grad u kojem je Ben Affleck stacioniran ponajviše kako bi bio blizu svoje djece, koju je dobio u braku s Jennifer Garner.

'Ben više nije s Anom. Ona je prekinula vezu, koja je jednostavno bila prekomplicirana. Ana ne želi živjeti u Los Angelesu, a Ben očito mora zbog svoje djece koja tamo žive', otkrio je dobro upućeni izvor, dok je drugi dodao kako je odluka na kraju bila zajednička, te da su nakon svega ostali prijatelji.