JOHN BENNETT PERRY

Obožavatelji primijetili: U jednoj od epizoda 'Prijatelja' pojavljuje se netko poseban

25.01.2021 u 16:08

Bionic
Reading

Uz 'Prijatelje' odrastale su generacije, a milijuni diljem svijeta gledaju ih iznova i iznova, kao da žele naučiti baš svaku scenu iz 236 epizoda, prikazanih kroz 10 sezona. No, čini se da ipak im iznova uspijevaju promaknuti neki detalji, koji se otkriju tek godinama kasnije

Tijekom 10 prikazanih sezona mnoge su zvijezde prodefilirale hit serijom 'Prijatelji'. U epizodnim ulogama bili su tu Brad Pitt i Reese Witherspoon, potom Danny DeVito, George Clooney, Billy Crystal i Robin Williams, Winona Ryder, Gary Oldman, Susan Sarandon, Helen Hunt, Julia Roberts.... no jedna od epizodnih uloga ipak je uspjela proći 'ispod radara'.

Naime, u jednoj od serija, točnije u 18. epizodi 4. sezone, pod nazivom 'Rachel's New Dress', pojavljuje se John Bennett Perry. U toj epizodi Rachel ima ljubavni sastanak s Joshuom (Tate Donovan) i ona pretpostavlja da će te večeri napokon završiti u krevetu.

Prijatelji - 4. sezona, 18. epizoda Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nakon izlaska vraćaju se u raskošnu kuću njegovih roditelja, uvjereni kako su oni na odmoru. Dok se Rachel presvlači seksi spavaćicu, njegovi roditelji vraćaju se kući i pronalaze ju kako sjedi na sofi u njihovom dnevnom boravku.

  • +3
Serija 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Warner / AFP / Profimedia

Sve to možda je i manje bitno kada se pogleda kome je pripala uloga Joshuovog oca. Riječ je naime o Johnu Bennettu Perryju, ocu Matthewa Perryja u stvarnom životu, a koji ima dugogodišnju televizijsku i filmsku karijeru. Ovaj podatak oduševio je sve one koji to još uvijek nisu primjetili.