NEMA BECKHAMICU, ALI JAKO SU SLIČNI

David Beckham za rođendan od supruge dobio dvojnika na napuhavanje

02.05.2021 u 14:12

Bionic
Reading

Bivša legenda Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske danas slavi 46. rođendan, a za ekstravagantno obilježavanje ulaska u drugu polovicu 40-ih pobrinula se njegova supruga, modna dizajnerica Victoria

'Čini se da me stižeš', napisala je jutros Victoria, koja je prije dva tjedna navršila 47 godina.

Objavila je i njihovu zajedničku fotografiju, te dodala: 'Sasvim posebnom suprugu i najnevjerojatnijem tati. Sretan rođendan, svi te jako volimo'.

U nizu objava na Instagram Storyju, Victoria je otkrila i iznenađenje koje je pripremila svom suprugu – nogometnog dvojnika u prirodnoj veličini, potpuno izrađenog od balona.

Beckhamov dvojnik ne nosi ni boje Manchester Uniteda, ni engleske reprezentacije, već prepoznatljivu ružičasto-crnu kombinaciju boja Inter Miamija, kluba kojega je David osnovao 2018. godine.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia

Iako možda ne dijele sve crte lica sa slavnim engleskim nogometašem, baloni s Davidom dijele sklonost njegovanoj frizuri i bradi, a prava je šteta što nije dobio dvojnika s kultnom 'bekamicom'.

'Postoje sličnosti, ne mogu lagati', napisala je Victoria na jednoj snimci u nizu.

Da nije dvodnevne brade, ne možemo lagati, nismo sigurni da ne bismo pomislili da je dvojnika na napuhavnje možda ipak dobio Donald Trump.