ZGODNA PLAVUŠA

Odmor na Hvaru joj godi: Netflix zvijezda uživa na višemetarskoj jahti i hvali se svojim super tijelom

05.09.2020 u 09:39

Bionic
Reading

Christine Quinn, glumica iz hit Netflixova showa 'Selling Sunset' stigla je prije nekoliko dana sa suprugom i društvom na Hvar. Zvijezda odmara na višemetarskoj jahti i ne krije koliko joj godi odmor u našoj zemlji

Početak je rujna, ali nekima izgleda idealno razdoblje na odmor na Jadranu. Zvijezda reality showa ‘Selling Sunset’, Christine Quinn prvo je sa suprugom Christianom Richardom sletjela u Dubrovnik, gdje su proveli nekoliko dana.

Potom im se pridružilo društvo, pa su se jahtom uputili na Hvar gdje sada uživaju u suncu, moru i ljepotama našeg najsunčanijeg otoka.

Zgodna plavuša u subotu rano ujutro snimljena na kako odrađuje trening joge na palubi, u društvu još jedne zgodne prijateljice te uz stručno oko trenerice. Pritom je glumačka zvijezda pokazala koliko je spretna i gipka. Nakon toga uslijedila je uživancija i sunčanje, a pritom je do izražaja došla njezina fantastična figura.

Netflixova zvijezda nije se skrivala od dežurnih fotoreportera, već im se slatko osmjehnula.

Inače, Christine je devet mjeseci u braku s 41-godišnjim Christianom, milijunašem i softverskim inženjerom. Odmor na Hvaru im je sigurno svojevrsni medeni mjesec.

  • +6
Christine Quinn na Hvaru Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL
  • +25
Zvijezda Netflix serije Selling Sunset, Christine Quinn sa suprugom odmara na Jadranu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL