prvi koraci

Od danas u životu Belme Džombe više ništa neće biti isto

Belma Džomba

Belma Džomba

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Obitelj lijepe voditeljice ovih dana ima itekako razloga za slavlje. Sa samo 10 mjeseci mlađa kći Belme i Mirze Džombe Ada napravila je svoje prve korake, što je Belma zabilježila i na Instagramu

Sa samo 10 mjeseci mlađa kći Ada televizijske voditeljice Belme Džombe i bivšeg rukometaša Mirze Džombe napravila je svoje prve korake. Ponosna mama na svome je profilu na Instagramu objavila snimku tih prvih koraka, uz koju je napisala da je Ada 'sva na mamu'.

sva je na mamu 🤷‍♀️ .. #10months #alreadywalking 👣#AdA#mamino💖

Objavu dijeli Belma Dzomba (@dzombabelma)

Njezine prijateljice Nina i Iva, supruge rukometaša Blaženka Lackovića i Marka Kopljara, odmah su čestitale Belmi na ovoj važnoj vijesti u životu svakog roditelja, a Iva Kopljar otkrila je i kako je njihov sin prohodao tek sa 16 mjeseci.

'Meni je Una isto tako nekako, ali ovo je mala Ginger, vrazi ju gone', odgovorila je Belma Džomba Ivi Kopljar na komentar i time još jednom otkrila veliku karakternu razliku svojih kćeri.

Svi roditelji itekako dobro znaju da čim dijete napravi svoje prve korake, više ništa nije isto budući da sada pozorno treba pratiti i nadzirati malog hodača. A s malenom Adom zasigurno će biti veselo.

Komentari čitatelja 1

Prikaži sve
  • ptica rugalica

    20.04.2017 13:20

    Ovaj hod nešto mi je poznat .. Ah da, tako je Mirza prolazio neuhvatljivo "po krilu" .. ;)

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi