NEK SE ZNA

Belma Džomba o najvećim ljubavima svog života

13.01.2017 u 14:13

Bionic
Reading

Instagram nekadašnje televizijske voditeljice danas pravnice Belme Džombe njezina je foto obiteljska priča, a posljednje poglavlje u njoj su zaigrane kćeri Una i Ada koje od roditelja sad više nego ikad iziskuju i strpljenje i energiju

U domu supružnika Mirze i Belme Džombe uvijek je veselo, a najglasnije su njihove kćeri, četverogodišnja Una i sedmomjesečna Ada koje svojim osmijehom i dobrim raspoloženjem svima uljepšaju dan. Posljednja u nizu fotografija koje je objavila na Instagramu jest upravo ona s kćerima kojima je trenutačno najviše posvećena. 'Ljubavi mog života su to', poručuje ponosna mama.

Kako je nedavno rekla, kao mama blagoslovljena je dobrim karakterom svoje mlađe kćeri. Nije zahtjevna beba, a sretan zbog toga je i tata Mirza. Starija Una je mala šefica koja karakterno jako nalikuje tati, a svojim majstorijama cijeloj obitelji začini dan. Sreća u braku Mirze i Belme traje već šest godina, a kad pogleda u prošlost i prisjeti se svojih očekivanja, dobila je ono što je htjela.

'Odlično je, lijepo i onako kako bi trebalo biti, kako sam uvijek zamišljala… Skladni smo, imamo zajedničke interese i ciljeve koje zajedno pokušavamo ostvariti. Možda u jednom trenutku Mirza malo više povuče na jednu stranu, a ja na drugu, ali zapravo smo složni, što mislim da je najvažnije. Volimo se i poštujemo, a to je ono što je potrebno da bi brak opstao', rekla je nedavno za Story bivša TV voditeljica koja se nakon porodiljnog vraća odvjetništvu. 

My ??.. ??‍??‍??.. ??#UnA#AdA#loveofmylife

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Moj ??.. #AdA #Feelfreetofallinlove ????

A video posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on