IMA I TAKVIH

Obožavatelji Eurosonga oduševljeni Cukrovom

05.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Čak su poslali pismo podrške uredniku Dore Aleksandru Kostadinovu u kojem su pobjedu Cukrova istaknuli kao 'dašak svježine koji natjecanju vraća snagu'

Dakle, pobjedu Igora Cukrova posebno su toplo primili članovi OGAE-a (Udruga obožavatelja Eurovizijskog festivala Hrvatske), te su poslali pismo podrške.

Dakako, Kostadinov i ekipa koja radi na Dori oduševljeni su ovom podrškom, povodom koje je Kostadinov izjavio: 'Članovi OGAE-a su najveći fanovi i najvjerniji pratitelji Dore i Eurosonga u Hrvatskoj, tako da nam svima, ali i meni osobno, njihove pohvale mnogo znače. Ipak se radi o ljudima koji izuzetno aktivno i strastveno prate ovo natjecanje.' Eto, barem se nekome sviđa pobjednička pjesma.

Inače, OGAE je mreža udruga obožavatelja Eurosonga iz zemalja koje nastupaju na Eurosongu, a okuplja tisuće članova. Usput, način glasovanja, kakav je primijenjen na Dori, primijenit će se i na natjecanju za Eurosong u Moskvi. Drugim riječima, neće, kao prethodnih godina, o pobjedniku odlučivati isključivo glasovi gledatelja i televoting, nego će se bodovi dodjeljivati zbrajanjem telefonskih poziva gledatelja i rezultata glasovanja žirija u svakoj od pojedinih zemalja natjecateljica.