slavno društvo

Objavili zaruke? Kaia Gerber povela slavne roditelje na večeru s Austinom Butlerom

29.05.2023 u 14:48

  • +4

Kaia Gerber, Austin Butler, Cindy Crawford, Rande Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kaia Gerber, Austin Butler, Cindy Crawford i Rande Gerber izašli su na dupli spoj, a dio američkih medija nagađa kako su ondje slavili zaruke mladog para

Glumac Austin Butler prošlog je tjedan otišao na malo drugačiji spoj s manekenkom Kaijom Gerber jer su im se na večeri pridružili i njeni roditelji, Cindy Crawford i Rande Gerber.

Dva slavna para družila su se na duplom spoju u restoranu Roberta's u Culver Cityju u Kaliforniji, a za tu priliku nosili su casual izdanja.

Kaia Gerber odjenula je crni komplet širokih hlača i sakoa te čipkastu bijelu majicu, dok je njena slavna majka nosila uske traperice, ležernu crnu majicu i kožnu jaknu.

Otac proslavljene manekenke i trendseterice, Rande Gerber, jedan je od osnivača unosnog brenda tekile Casamigos, a s modnom ikonom Cindy Crawford u braku je već 25 godina. Godišnjica im je upravo ovaj ponedjeljak pa neki nagađaju kako je ovo druženje bilo dio slavlja njihove dugovječne ljubavi.

S druge strane, izvor blizak Austinu Butleru nedavno je tvrdio kako je glumac zaprosio 21-godišnju manekenku nakon godinu i pol veze, pa dio američkih medija nagađa kako je ova večera bila upravo tome u čast.

  • +2
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Cindy Crawford s kćeri gaji blizak odnos te joj je velika podrška u razvijanju manekenske karijere i nošenja sa svjetskom slavom, o čemu je nedavno rekla:

'Mislim da je godinama promatrala kako smo moj suprug i ja balansirali između karijera i ljubavnog života. Nikad nismo izbjegavali druženja u javnosti samo kako bismo izbjegli fotoreportere. Učim je kako da se nosi s toliko izloženosti, no primjećujem da ima dobar mentalni stav te da radi na usklađivanju svojeg privatnog i poslovnog života.'