MODNI SKLAD

Zvijezda 'Elvisa' i lijepa Kaia Gerber znaju kako nositi hit tenisice godine

04.04.2023 u 13:25

Austin Butler i Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Austin Butler i Kaia Gerber - mladi holivudski par itekako je svjestan popularnosti koju legendarne tenisice Samba ponovno uživaju na modnoj sceni, što dovoljno dokazuju njihovi friški stajlinzi sa ulica Los Angelesa

Osim ljubavnog sklada, zvijezda filma ‘Elvis’ i mlađahna nasljednica Cindy Crawford njeguju i modni. Poznati par nije uspio proći nezapaženo na ulicama Los Angelesa, u casual stajlinzima upotpunjenim danas najpoželjnijim tenisicama na modnoj sceni.

Malo tko je unazad nekoliko sezona mogao predvidjeti da će legendarne tenisice Samba s potpisom njemačkog diva adidas uživati tako veliku popularnost kao posljednjih mjeseci.

Modna biblija Vogue proglasila ih je must-have modelom godine, sa svakom obnovom zaliha nestaju brzinom svjetlosti s polica trgovina a, kao što ih danas posebno obožavaju modne ovisnice, Sambe su se dobrano udomaćile i u ormarima slavnih.

  • +3
Slavne trendseterice u Adidas Samba tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: @JosiahWPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S jedne strane Kaia Gerber u predimenzioniranom baloneru, s druge Butler u 'radnoj' kombinaciji, poznati par iz svijeta Hollywooda svojim stajlinzima darovao je kul dojam legendarnim tenisicama brenda Adidas.

Zvijezda 'Elvisa' odlučila za model Gazelle iz suradničke kolekcije adidasa i talijanskog Guccija, vrlo sličan model Sambama i danas jednako popularan. U odnosu na Butlera, nasljednica Cindy Crawford odabrala je klasični, a ujedno i najtraženiji model Sambi, u crno- bijeloj kombinaciji boja.

Osim mnoštva stajlinga slavnih i ljubitelja mode diljem svijeta, u prilog velikoj popularnosti adidasovih tenisica govore i najnoviji podaci Lysta. Modna platforma, koristeći svoje interne podatke, obznanila je da su oba para sportskih tenisica, Gazelle i Samba viđenih na mladom holivudskom paru, najtraženiji modni komadi trenutka.