stajling za svaki dan

Lijepa Kaia Gerber ne izlazi iz hit tenisica, a sada ih nosi i u ovoj kombinaciji

04.05.2023 u 15:06

  • +2

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kaia Gerber, prelijepa kći supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, svojim modnim kombinacijama redovito privlači pažnju. O svoje dobitne formule koja uključuje hit komade rijetko odstupa, a ove sezone ne odvaja se od hit tenisica

Mladoj ljepotici mnogi predviđaju sjajnu karijeru u svijetu mode, a ljepotu itekako može zahvaliti dobrim obiteljskim genima. No, kada je u pitanju modni izričaj, mlada Kaia ima svoj, prepoznatljiv stil. I dok je njezina majka bila vjerna laskavim modelima traperica, Kain stil znatno je razigraniji.

I dok za glamurozne i elegantne izlaske najčešće bira vrlo laskave i pripijene krojeve koji ističu njeznu figuru, Kaia po pitanju dnevnih stajlinga najradije poseže za chic elegantnim, a prije svega udobnim komadima.

Ovog proljeće ne odvaja se od Adidas Samba tenisica, mnogim trendsetericama omiljenim modelom tenisica. Kaia i nosi doslovce uz sve – od traperica, suknji pa do trenirke.

Ovog puta popularne sambice uklopila je ležeran dnevni stajling s prizvukom preppy stila. Našle su se tu crne hlače širih nogavica i bijela košulja kao apsolutni klasici, s dodatkom pletenog pulovera. Preko svega 21- godišnja kći Cindy Crawford i djevojka zvijezde ‘Elvisa’, glumca Austina Butlera, nabacila je još jedan proljetni must-have, bež baloner koji se, baš poput sambi nosi od početka do kraja ljeta, uz sve iz ormara.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Inače, legendarne tenisice Samba brenda Adidas nametnule su se kao must-have model za 2023. godinu. Ovu titulu sambicama je dodijelila modna biblija Vogue, a za to ima jako dobre razloge. Osim prodajnih brojki i činjenice da klasične verzije Sambi s polica nestaju brzinom svjetlosti sa svakom obnovom zaliha, Vogue je ovu titulu opravdava i činjenicom da ih obožavaju neke od najistaknutijih predvodnica trendova. Tako ih, osim Kaie, vrlo rado nosi i Hailey Bieber, Kendall Jenner, Gigi Hadid i brojne druge.

  • +6
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia