svi na okupu

Obiteljska idila: Adriana i Duje Ćaleta - Car pozirali su u pravoj zimskoj bajci, no svu pažnju 'ukrao' je maleni Mauro

06.12.2021 u 20:24

Bionic
Reading

Adriana Ćaleta - Car, zgodna Dubrovkinja i supruga nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta Cara, slovi za jednu od najbolje odjevenih poznatih dama, a na svom Instagram profilu nerijetko objavljuje fotografije sjajnih modnih kombinacija. Ovog puta obožavatelje i pratitelje osvojila je pravom zimskom bajkom

Adriana i Duje Ćaleta - Car uživaju u svakom trenutku roditeljstva i odrastanja malenog Maura, kojeg je lijepa 29-godišnja pravnica porijeklom iz Dubrovnika rodila krajem kolovoza u Francuskoj. Ovoga puta ponosni roditelji poveli su sinčića na zabavu povodom otkrivanja spola djeteta svoje trudne prijateljice.

Na zabavi, koja je bila ukrašena u stilu prave zimske bajke, Adriana, Duje, ali imali Mauro stigli su odjeveni u odgovarajuće svijetle tonove. I dok se Duje odlučio za vječnu sportsku eleganciju, Adriana je potpuno očarala u stajlingu inspiriranim zimskom čarolijom i pri tome izgledala očaravajuće.

Odjevena u kratku, prošivenu suknju i pulover s dojmljivo naglašenim ramenima, Adriana je stajling zaokružila do koljena visokim čizmama s potpeticom i u prvi plan stavila svoju vitku figuru. Ipak, svu pažnju ukrao je maleni Mauro. Odjeven u preslatko bijelo odijelo s krznenom kapuljačom i kapicom s velikim krznenim pomponima.

Inače, Adriana je sina rodila u rodilištu u Francuskoj, a nedugo nakon toga ona i Duje su na društvenim mrežama objavili i prvu zajedničku fotografiju sa sinom. Par već neko vrijeme živi u Francuskoj, gdje nogometaš iz Bilica igra za tamošnji klub Olympique de Marseille, a Adriana uživa u prvim mjesecima majčinstva.