preslatki kutak stana

Adriana Ćaleta-Car otkrila djelić interijera dječje sobe; pogledajte kako su uredili carstvo za malenog Maura

10.11.2021 u 10:32

Bionic
Reading

Da joj majčinstvo savršeno pristaje, mlada mama, supruga našeg najmlađeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, svakodnevno to dokazuje objavama na Instagramu. Pokazala je tako kako izgleda soba njihova sina i raznježila pratitelje prizorom

Dubrovačka pravnica očito voli bijele tonove koji prevladavaju u njihovom francuskom domu, pa je u tom stilu uređena i dječja soba malog Maura. Vidi se koliko Adriana Ćaleta-Car pridaje pažnje detaljima i estetici.

Na zidu se mogu vidjeti tapeta s crtežima životinja, bijeli dječji krevetić, bijeli čupavi tepisi, ali i ogromna podna lampa te velika plišana žirafa.

Na fotografiji Adriana svog mališana nježno drži u naručju, a i ovog puta je pomno izabrala outfit pa je pozirala u svijetložutim hlačicama i majici dugih rukava, a dakako da je sa svojom kombinacijom uskladila odjeću sinčića.

  • +3
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Žapčić narastao', 'Joj, slatkoća', 'Divni ste', 'Savršeni', tepaju joj pratitelji. Zgodna wagsica je nedavno pokazala da je odvela dječaka na njegovu prvu utakmicu između PSG-a i Marseillea, kluba u kojem mu igra tata Duje Ćaleta-Car. Na fotografiji, na kojoj ona i suprug poziraju s malenim Maurom, vidi se da i beba ima minijaturni nogometni dres sa svojim imenom i brojem 15.