prozvali ga favoritom dore 2024.

O njemu se priča: 'Tata me ne zove Baby Lasagna nego Baby Njoki'

17.01.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna ime je koje se najčešće spominje zadnjih dana. Nakon što je obznanjeno da je Jelena Žnidarić Zsa Zsa odustala od nastupa na Dori, dobio je priliku široj javnosti predstaviti se s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Ovih dana obavlja svoje promotivne aktivnosti vezane uz nastup na izboru za pjesmu Eurovizije i otkriva zanimljivosti o sebi

'Svjestan sam što to može napraviti čovjeku, pa se trudim onako biti svoj, kakav jesam, a kako je došlo do toga, mislim da je jedino pravilno da ostanem takav kakav jesam, sramežljiv ili kako god bi me netko kategorizirao. Da smo pričali o tome do prije dvije tri godine bi bio bahat eee....u međuvremenu sam skužio da me neke druge stvari usrećuju, pa sada kada vidim na primjer da Instagram gori mi nije ono woow koji sam ja car, nego cool. Nisam navikao da mi mama piše poruke: 'Gnjave me i ganjaju kolegice s porukama', ali samo neka uživa', ispričao je Marko Purišić gostujući na na bravo! radiju.

Kad je riječ o pjesmi 'Rim Tim Tagi Dim', rekao je da nije trebala biti singlica i nije ni pisana za Doru. 'To je trebao biti album filler, ali je frend rekao prijavi se na Doru. Ja sam išao vidjeli je li preteška prijavnica, jer ne volim tu birokraciju, ali bilo je lagano i prijavio sam se. On je još rekao da napišem na hrvatskom ali sam bio prelijen i za to, jer kao zašto da pišem na hrvatskom kada nećemo upasti ni ovako ni onako. Mislio sam da će to biti još samo jedna od onih prijava koje pišeš, znaš ono...šalješ ovdje za posao, šalješ ondje i uvijek dobiješ ne. Više mi je iz navike sada slati stvari', priznao je.

Rekao je što misli o 'konkurenciji' na Dori. 'Nisam poslušao druge pjesme s Dore, možda jer se bojim da će pjesme biti predobre, pa da ću se 'zbedirati'... Vidio sam samo neke isječke pjesama', kaže.

Izvor: Društvene mreže

Dodao je da ima tremu. 'Kao da nisam bio, još samo gore... To je bilo 2019. Nisam ništa naučio tada, bio sam klinac i nastupio sam s metal bendom i mislio što će nama Dora. Stalno sam njurgao, nije mi se dalo, za razliku od ostatka ekipe kojoj je to bilo fora...Još tjedan dana intervjua i onda kreće izolacija. Trebam se pripremiti i treba mi vremena. Mogao bih od uzbuđenja pogriješiti, ali valjda nitko neće pratiti moj tekst', kazao je i otkrio da će na Dori nastupiti s gitarom u ruci, a pridružit će mu se i dio benda.

'Nastup će biti živahan, smještan, apsurdan, Monty Python u jednom trenutku, ali show. Obući će nas stilistica, ali to su sve mladi ljudi, isto kao i ja, koji su na početku svoje karijere, koji su profesionalni, ali to mi je bitno da taj moj tim bude tamo di sam i ja, ne želim uzimati neke velike zvijezde', poručio je. S obzirom na njegovo umjetničko slušatelje radija je zanimalo zove li svoga oca Čača Lasagna? 'Ne, ne, zovem ga tata, ali on me pitao, šta je ono tvoje nešto Baby Njoki', objasnio je. Osim što ga njegove tri mačke čine sretnim, sretan je, kaže, kad su njegovi bližnji ponosni na njega.