'teorija velikog praska'

Novopečeni roditelji u izlasku: Kaley Cuoco i Tom Pelphrey blistaju od sreće

27.04.2023 u 20:31

  • +2

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey

Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' nedavno je postala majka! Glumica Kaley Cuoco svoj put u trudnoći i prve dane majčinstva rado dijeli s pratiteljima na Instagramu, a srijedu navečer u Los Angelesu prisustvovala je premijeri nove serije 'Ljubav i smrt'. Uz nju je bio i Tom Pelphrey, njezina velika ljubav

Simpatična Penny iz serije 'Teorija velikog praska' sinoć je prvi put izašla na neko svečanije druženje nakon što je postala majka! 'Rukom za ruku' stigla je sa svojim partnerom Tomom Pelphreyem, a par je blistao od sreće zbog nove životne uloge roditeljstva. Povod izlaska bila je nova serija HBO Maxa 'Ljubav i smrt', a svojim pojavljivanjem došli su pružiti projektu u kojem je Tom i sam imao ulogu.

'Da, ovo je naša prva večer na spoju otkako se Matilda rodila. Nevjerojatno je. Mislim, Kaley izgleda tako lijepo. Jako je zabavno. Slikao sam se s Matildom prije nego što smo otišli od kuće', otkrio je Pelphrey za Entertainment Tonight priznavši da uživa u svojoj malenoj kćerkici.

Što se tiče načina na koji par prolazi kroz te trenutke, 40-godišnji glumac je rekao da oni to ne shvaćaju previše ozbiljno, otkrivajući da su jako pozitivni i sve rade s osmijehom na licu. Osmijehom su pokazali da uistinu proživljavaju dane istinske sreće, a Kaley Cuoco podijelila je i nekoliko simpatičnih doživljaja iz prvih dana majčinstva.

'Matilda počinje kakiti čim joj skinem pelenu. Kao da čim skinem pelenu, ona kaki', otkrila je glumica nasmiješeno.

Lijepa je glumica blistala u širokoj plavoj haljini, a svi su zamijetili i poseban komad nakita koji nosi posebno značenje.

Da svoju kćer čuva blizu srca glumica je pokazala i odabirom modnih detalja pa je haljinu 'obogatila' ogrlicom na kojoj piše 'Matilda'. Na taj je način odala počast svojoj djevojčici na svom prvom crvenom tepihu nakon poroda 30. ožujka.

  • +6
Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: BURT HARRIS / Zuma Press / Profimedia