ponosni i sretni

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey postali su roditelji: Pohvalili su se prvim fotkama bebe, ali i otkrili ime

02.04.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey postali su roditelji. Ponosan i sretan par sretnu vijest je objavio na društvenim mrežama te su otkrili i ime svoje djevojčice

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey službeno su roditelji! Par je krajem ovog tjedna dobio svoje prvo dijete, a djevojčicu po imenu Matilda Carmine Richie sada su predstavili na društvenim mrežama. Objavivši na Instagramu neke od svojih prvih obiteljskih fotografija malenu djevojčicu su nazvali 'novim svjetlom svojih života'.

'Predstavljamo, Matilda Carmine Richie Pelphrey, novo svjetlo naših života!' napisala je novopečena mama. 'Presretni smo i zahvalni na ovom malom čudu. Hvala liječnicima, medicinskim sestrama, obitelji i prijateljima koji su nam neizmjerno pomogli zadnjih nekoliko dana. Nevjerojatno smo blagoslovljeni @tommypelphrey nije mislio da bih se mogla još više zaljubiti u tebe, ali jesam,' dodao je 37-godišnja Kaley Cuoco.

Rođenje kćerkice na društvenim mrežama obilježio je i Tom Pelphrey te je na Instagramu uz preslatke fotografije prinove napisao post koji je započeo citatom islamskog pjesnika iz 13. stoljeća Rumija: 'Ti si duša svemira. I tvoje ime je ljubav.'

'Moje srce je puno ljubavi i zahvalnosti za ovo čudo... Matilda Carmine Richie Pelphrey. Vječno sam zahvalan na snazi i hrabrosti moje srodne duše i najbolje prijateljice @kaleycuoco. Ti si nevjerojatna,' dodao je.

Izvor blizak paru nedavno je magazin People otkrio kako je 37-godišnja vrlo uzbuđena zbog uloge majke i da je spremna za veliki dan. Također, otkrio je i kako je Kaley sigurna u svoju vezu s Tomom te da se par veseli roditeljstvu.

'Jako je zaljubljena i odlično se slaže s Tomom što stvari čini još boljim. Pronašla je svoju srodnu dušu', otkrio je izvor.

'Kaley je zadovoljna Tomom kao partnerom i ocem, zadovoljna je velikom promjenom koju će dijete imati u njihovim životima i zadovoljna je svojim poslom,' dodao je izvor.