'jezik mladih'

Bojana Gregorić Vejzović otkrila kompliment koji joj je dala kći Zoe

27.04.2023 u 16:34

Bionic
Reading

Poznata glumica i majka dvoje teenagera prepričala je pratiteljima na Instagramu jednu duhovitu situaciju iz svakodnevnog života. Priznala je da joj je kći nadjenula titulu 'cringe', a i da često uči nove izraze od svoje djece

Kazališna glumica Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je pratiteljima ispričala jednu anegdotu iz života s djecom teenagerima! Priznala je kako joj je kćer Zoe uputila jedan kompliment, no ubrzo nakon toga dobila je i kritiku zbog selfieja!

Pratiteljima je otkrila da joj je kći dala kompliment kako izgleda 'drippy', izraz je pojasnila pratiteljima: 'mi starci bi rekli cool ili fashionable'. Ipak, od sreće i oduševljenja zbog rijetko dobivene pohvale odlučila je 'okinuti' selfie, no tada je dobila novu titulu - 'cringe'!

'Cringe' je izraz koji često koriste pripadnici generacije Z, a Bojana je izraz objasnila kao: 'što mi starci kažemo embarresmant.'

'Kako god ,ja sam svoji 'midlife-crisis' prigrlila s veseljem. Učite li i vi od svojih klinaca nove izraze?', napisala je glumica u zaključku opisa.

Osim smiješne crtice iz života, Bojana je pokazala i 'drippy outfit'. Odjenula je bijele hlače širokih nogavica te oversized plavu košulju koja se savršeno slagala s plavim tenisicama marke Air Jordan.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL